top of page
MB-LegjobbPodcast.001 copy.jpeg
MB-LegjobbPodcast.001.jpeg

Podcast Regisztráció 

 
- Egy podcast csatorna regisztrációja kb. 3-5 percet vesz igénybe! -

A "Legjobb Podcast" verseny minden magyar nyelvű műsor előtt nyitva áll, származási országtól függetlenül.
Arra biztatjuk a világ minden tájáról származó magyar nyelvű műsorokat, hogy vegyenek részt a versenyen.

Ez az adatlap a következő részekből áll:
   1. Info a podcast csatornáról
   2. Podcast csatornáról
   3. Podcasted a neten
   4. Video-Podcast?
   5. Mutasd be a csapatot!
   6. Lehetőség
   7. Jelentkezési feltételek

*Megjegyzés: A regisztrációs határidő: 2022. április 1.

1. Info a podcast csatornáról

2. Podcast csatornáról

Interjú vagy beszélgetés
Házigazda neme
Válassz egy kategóriát
Folyamatos vagy rövid sorozat
Mire használod a podcast csatornádat?
Hogyan monetizálod a podcast csatornádat?
Képfelbontás, min. 500x500 px.

3. Podcasted a neten

Podcasted a neten

Podcasted a neten, például: - Anchor link, - Apple podcast link - Google podcast link - Spotify link - Facebook link - Instagram link - LinkedIn link - Twitter link

4. Video-Podcast?

Készítesz videós változatot az adásaidról? - Az álloképes videok nem számítanak.

5. Mutasd be a csapatot

Állítsa reflektorfénybe azokat, akik a színfalak mögött segítenek a podcast létrehozásában. Használjon annyi információt, linket és elérhetőséget, amennyi szükséges (teljes név, beosztás, cégnév, cégleírás, elérhetőség, weboldal, linkek...)

6. Lehetőség

Szeretnél a Magyar Business Podcast vendége lenni?
 
A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk hétről hétre, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak, a business-üket a következő szintre emelni.
 
A csapatról és a podcast csatornáról bővebben itt olvashatsz: 
http://www.magyarbusinesspodcast.com/hazigazdak/rolunk/
 
Jelentkezz podcast vendégnek itt: 
http://www.magyarbusinesspodcast.com/podcast-vendeg/

7. Jelentkezési feltételek

*A "Legjobb Podcast" verseny reszletes felteteleit itt talalod: 

https://www.MagyarBusiness.org/Legjobb-Podcast 

ENGEDÉLYEZETT TEVÉKENYSÉGEK:

A "Legjobb Podcast" szellemisége, hogy az egyes műsorok önállóan dolgozzanak közönségükkel, és kérjenek jelölést a Podcast -díjra.
A podcasterek utasításokat adhatnak műsoraikban és webhelyeiken, hogy felkérjék közönségüket a podcast regisztrációjára és jelölésére.
A műsorok együttműködhetnek, más műsorokkal összefogva, hogy minden közönségük meghatározott műsorlapot jelöljön ki, és maximalizálja a hallgatók jelölését. A hálózatok együtt dolgozhatnak a következő, mindenkire érvényes figyelmeztetéssel.

TILOS TEVÉKENYSÉG

- Kifejezetten tilos az automatizált programok!
- Minden szavazat manuálisan egy valós személy által adható le.
- A podcast bizottság fenntartja magának a jogot, hogy a díjazási folyamat során bármikor felülvizsgálja és módosítsa a tiltott tevékenység listáját.

NYILATKOZAT

A Legjobb Magyar Podcast fenntartja magának a jogot, hogy kizárjon minden olyan műsort vagy műsorhálózatot, amelyről úgy érzi, hogy megsérti a "Legjobb Magyar Podcast"  szellemiségét, vagy hiteltelenné teszi a díjakat.

A Legjobb Magyar Podcast döntése a kizárásról nem lesz könnyű, de végleges lesz. A kizárt műsor 48 órán belül írásban fellebbezhet a kizárás ellen. A kizárás a regisztrációs díj elvesztését vonja maga után, és a Podcast Awards bizottság többéves felfüggesztésre is hivatkozhat a jövőbeni részvétel miatt.

A Podcast Awards bizottság fenntartja a jogot arra is, hogy gyűlöletbeszéd vagy erőszak miatt kizárjon egy vagy akár több műsort. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy visszamenőleg eltávolítsunk egy jelöltet vagy nyertes műsort a korábbi évekből. Bár határozottan támogatjuk a szólásszabadságot, nem toleráljuk a gyűlöletbeszédet és a mások elleni erőszakot!

*Fenntartjuk a jogát annak, hogy a jelentkezesi es a szavazási feltételeket megváltoztassuk.

ADATFELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

Az alábbi feltételeket ezen nyilatkozattal hivatalosan elfogadom:

A jelentkező ezennel hozzájárul a hangjának, előadásának és az ebben a formában benyújtott összes információnak a reprodukciójának rögzítéséhez és terjesztéséhez a „MAGYAR BUSINESS” című médiaprogram (a továbbiakban: „Program”) részeként. Ez a nyilatkozat megerősíti, hogy az alulírott beleegyezik abba, hogy interjút készítsenek vele, vagy más módon részt vegyen a programban, az MagyarBusiness.org produkciójában.

A  „Legjobb Podcast”  a közzététel / sugárzás feltételeként és pénzbeli ellentételezés nélkül igényli a nem kizárólagos, világméretű jogokat, az audió és vagy videóbemutató részben vagy egészben való reprodukálására, terjesztésére és / vagy publikálására, értékesítésére bármilyen médiában. Ennek a programnak a részeként, amelyet teszünk közzé, és ezeket a jogokat örök időkre licencbe adják másoknak. A „MagyarBusiness.org”  jogosult szerkeszteni és / vagy átírni az előadást, illetve bármilyen egyéb információkat, a Jelentkezo jogainak megsértése és nyilatkozatának, üzenetének módosítása nélkül természetesen.

Ezenkívül a jelentkező hozzájárul a nevének, életrajzának, arculatának, podcast és a hozzá fűződő összes vállalkozásának a felhasználási jogához a Programmal kapcsolatban a „MagyarBusiness.org” megjelenési felületein online és offline.

A Jelentkező garantálja, hogy prezentációja eredeti és kizárólagos vélemény, továbbá nyilatkozik hogy a publikáció / közvetítés nem sérti mások jogait, és hogy teljes hatáskörrel rendelkezik az engedély megadására. Ha előadásában, adásában mások szerzői jog által védett anyagai szerepelnek, akkor garantálja, hogy engedélyt kapott az adott felektől a jelentkező által történő közzétételre / közvetítésre, a jelen megállapodásnak megfelelően.

Ha a fenti feltételek kielégítőek, kérjük, nyilatkozzon a következő pontban. A jelen megállapodás végrehajtása nem kötelezi a  „MagyarBusiness.org” -ot az Ön, mint Jelentkező bemutatójának vagy egyéb anyagainak közzétételére.

"  A regisztració gomb megnyomásával elfogadom és hozzájárulok a szóbeli, videó és / vagy egyéb előadásom leírás szerinti használatához, és egyetértek ezen űrlap rendelkezéseivel; ugyanakkor elfogadom a MagyarBusiness:
- adatvédelmi szabályzatát (https://www.magyarbusiness.org/adatvedelmi-iranyelvek),

- felhasználási feltételeket (https://www.magyarbusiness.org/felhasznalasi-feltetelek) és a

- magatartási kódexet (https://www.magyarbusiness.org/magatartasi-kodex)."

Elfogadod a jelentkézesi feltételeket?

Hiba lépett fel. Próbáld újra később

Sikeren regisztráltad a podcast csatornát! 

bottom of page