top of page
Magyar Business VideoCast
Ep #65 - Vates / Csányi Péter

“Londonban végeztem a UCL egyetemen, majd kint is kezdtem el dolgozni egy nagyvállalatnál. elég hamar rájöttem, hogy a nagyvállalati lét nem passzol hozzám, és egy saját vállalkozást szeretnék indítani.

A Vates ötlete, akkor még mint irodalmi ruházati márka, már régóta megvolt bennem, de egészen a nagyvállalati létemig nem gondoltam rá, hogy valamilyen saját projektbe kezdjek.

2019 februárjában összeálltam a társammal, Bárány Bencével, és ő elkezdte tervezni az első kollekciónkat, én pedig az üzleti stratégiánkat. Amikor májusban minden készen állt a kollekció megjelenítéséhez, akkor én felmondtam a munkahelyemen és hazajöttem beindítani a márkát.

Most, 3 évvel később, a márka már egy jól ismert szereplő lett a hazai piacon. Licenszünk van régi magyar mesekarakterekre, rengeteg izgalmas kollaborációt csináltunk, több, mint 120 ezer Instagram követőnk van, és átlag havi 600 vásárlás van a webshopunkon.

A márka fejlődését pedig személyes sikerek is követték: Bencével együtt idén felkerültünk a Forbes 30/30 listára.”Vates a neten

 

Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Hallgasd meg és iratkozz fel, a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg