top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2023. június 30.

Ma este Színház Kft. / Limbacher Tivadar

Limbacher Tivadar egy vérbeli sorozatvállalkozó, motivációs előadó és nonprofit mentor, aki pályafutását Brüsszelben, az Európai Bizottságnál kezdte, mint kommunikációs tanácsadó, ahol bár értékes tapasztalatokat szerzett, ám igazi karrierje akkor kezdődött, mikor hazatért Budapestre, hogy ötleteit megvalósítva számos startupot alapítson.


Ezek közül a legnépszerűbb a 11 évvel ezelőtt alapított a Ma este Színház!, egy last minute színházjegy weboldal, www.maesteszinhaz.hu, melynek köszönhetően már több mint egymillió ember juthatott hozzá megfizethető áron kulturális eseményekhez. Mint szociálpszichológus, négy évvel ezelőtt létrehozta az Axon Labs www.axonlabs.hu kutatócéget, amelynek célja az olyan legmodernebb neurótudományi és bioszenzor technológiák itthoni meghonosítása és szintetizálása, mint az eye tracking, azaz szemmozgás-követés.


Tivadar nem csak vállalkozásai révén tevékenykedik, hanem aktívan részt vesz nonprofit kezdeményezésekben is. Társalapítója volt a Mentorshipnek, egy olyan nonprofit szervezetnek, amely ingyenes mentorálást nyújt fiatal vállalkozóknak. Emellett gyakran szerepel főelőadóként konferenciákon és vendégelőadóként vezető egyetemeken.


Számos elismerést és díjat kapott eddigi eredményeiért, többek között az Év Fiatal Vállalkozója, Legjobb E-kereskedelmi Weboldal, Seedcamp, International Visitor Leadership Program (IVLP), Young Transatlantic Leaders Initiative, European Young Innovators Forum, Aspen Young Leaders Program és Aspen Ideas Festival Fellow 2023 díjakat.


Tivadar a podcastjában izgalmas témákat boncolgat, amelyek között szerepelnek a neurótudomány, a technológia, a vállalkozások és a kultúra modern helye is.


Limbacher Tivadar a netenMa este Színház Kft. a neten


Olvasd el a Recap cikkeket

 
Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page