top of page
Media Nyilatkozat
Tartalmi irányelvek HUN

A podcast vendégek, konferencia elõadók és egyébb nylvános szereplést vállaló vendégek  (a továbbiakban: Vendég) ezennel hozzájárul a Vendég hangjának és előadásának reprodukciójának rögzítéséhez és terjesztéséhez a „MAGYAR BUSINESS” című médiaprogram (a továbbiakban: „Program”) részeként. 

 

Ez a nyilatkozat megerősíti, hogy a Vendég beleegyezik abba, hogy meginterjúvolják, vagy más módon részt vegyen a Programban, a Magyar Business produkciójában.

 

A  „MAGYAR BUSINESS”  a közzététel / sugárzás feltételeként és pénzbeli ellentételezés nélkül igényli a nem kizárólagos, világméretű jogokat, az audio és / vagy videó bemutató részben vagy egészben való reprodukálására, terjesztésére és / vagy publikálására, értékesítésére bármilyen médiában, ennek a programnak a részeként, amelyet a  „MAGYAR BUSINESS”  gondozásában tettek közzé, és ezeket a jogokat örök időkre licencbe adják másoknak. 

 

A „MAGYAR BUSINESS”  jogosult szerkeszteni és / vagy átírni az előadást, a Vendég jogainak megsértése és nyilatkozatának, üzenetének módosítása nélkül - természetesen.

 

Ezenkívül a Vendég hozzájárul a nevének, életrajzának és arculatának felhasználási jogához a Programmal kapcsolatban a „MAGYAR BUSINESS” megjelenési felületein online és offline.

 

A Vendég garantálja, hogy prezentációja eredeti és kizárólagos vélemény, továbbá nyilatkozik hogy a publikáció / közvetítés nem sérti mások jogait, és hogy teljes hatáskörrel rendelkezik a engedély megadására. Ha előadásában / adásában mások szerzői jog által védett anyagok szerepelnek, akkor garantálja, hogy engedélyt kapott az adott felektől a Vendég által történő közzétételre / közvetítésre, a jelen Megállapodásnak megfelelően.

 

Ha a fenti feltételek kielégítőek, kérjük, nyilatkozzon a következő pontban. A jelen Megállapodás végrehajtása nem kötelezi a  „MAGYAR BUSINESS” -t az Ön bemutatójának vagy egyéb anyagainak közzétételére.

 

Ugyanakkor elfogadom a MagyarBusiness adatvédelmi szabályzatát, felhasználási feltételeit és a magatartási kódexet (https://www.magyarbusiness.org/jogi-iranyelvek-es-nyilatkozatok).

 

Ezennel hozzájárul a szóbeli és / vagy videó előadás leírás szerinti használatához, és egyetért ezen nyilatkozat rendelkezéseivel.

Tartalmi irányelvek ENG
Media Statement

- Coming Soon - 

bottom of page