top of page
Magyar Business Podcast

Nézd meg a podcast-epizód videó változatát itt

Székely Family & Co. Nonprofit Kft. / Székely-Keresztesi Orsolya és Dr. Székely Zoltán

"Háromgyermekes szülőkként döntöttünk úgy a férjemmel, hogy közös vállalkozásként folytatjuk tovább a munka frontján is. 


Cégünk egy nonprofit start-up inkubátor és akcelerátor, a KFI szektorban dolgozunk az űripar, a biztonság és a fenntarthatóság területén. Start-upok, induló vállalkozások és egyéni innovátorok munkáját segítjük, célunk a transzformatív innovációk piacra vitele. Leginkább a Horizon Europe program - az EU központi kutatási és innovációs keretprogramja - keretében vagyunk aktívak.


Projektmanagerek és üzleti szakemberek mellett az SFC-nek mindhárom területen működik saját kutatói részlege, saját - sokszor interdiszciplináris - kutatási témákkal, melyek több területet is összefognak. Munkatársaink a disszemináció, kommunikáció, piacra vitel, létesítménygazdálkodás, IPR management, privacy, design, gamification és VR fejlesztés területén dolgoznak."


Székely Family & Co. Nonprofit Kft. a neten
Vendég Dr. Székely Zoltán


"Zoli a Space és Security kutató részlegek vezetője, a cég társalapítója és másik tulajdonosa - kettőnk korábbi egyéni vállalkozásaiból alakult meg a cég -, végzettsége szerint az állam- és jogtudományok doktora, az amerikai AIU egyetem doktorandusza. Korábban az ESA (European Space Agency) magyarországi üzleti inkubátorának egyik menedzsere volt."


Dr. Székely Zoltán a neten


Házigazdák


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Olvasd el a Recap cikkeket

 
Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page