top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2023. november 20.

Neuron Software / Bodrogközi László

Bodrogközi László, több mint 26 éve vállalkozó, IT szakember. Nemzetközi üzleti mentor és üzleti angyal. 


A Neuron Software vezetőjeként telekommunikációs, pénzügyi, gyártó, kiskereskedelmi vállalatok számára szállítanak üzletkritikus szoftvereket az értékesítés, az ügyfélkezelés, a logisztika, az adat menedzsment, a végfelhasználói ügyfél élmény területén.


László és csapata nevéhez kapcsolódik a Neuron STO Method, amely segítségével képesek olyan szoftver projektek fenntarthatóságának biztosítására, amelyeknek a fejlesztői háttere HR vagy beszállítói okból veszélybe kerültek.


László üzleti mentorként és angyalbefektetőként évek óta segít induló vállalkozásoknak megtenni a kezdeti lépéseket. Mára ezt már csapatával együtt végzi és a Neuron Labs innovációs kompetenciaközpontban K+F projektek tervezésével, tőkebevonásával, megvalósításával és piacra vitelének támogatásával foglalkozik nem csak kisvállalatok számára.


Lászlót 5 alkalommal választották a ITB TOP25 informatikai vezető közé. Megkapta a rangos Leader of the Year 2022 díjat, kisvállalati kategóriában a Bizalmi Kör vállalkozó klubban.


Családapa, 2 tinédzser lányával és feleségével Debrecenben él. Vitorlázó repülő oktató és motoros sportrepülő pilóta a hajdúszoboszlói HajduFly repülőiskola vezetője. A repülőiskolában a sportrepülésen keresztül a fegyelmezettségen és az egymás iránti felelősségvállaláson keresztül oktatják a növendékeket (a fiataloktól az idősekig) arra, hogy a repülés egy csodálatos sport és egyben közösség is.


A Debreceni Egyetem Informatikai Karának külső oktatójaként a következő generációk szakembereinek képzésén és szemléletformálásán keresztül is a fenntartható jövő formálásán dolgozik.


2023. szeptemberében a debreceni TEDx színpadán tartott előadásában a saját történetén keresztül mutatott rá a tervek és a kommunikáció fontosságára, valamint arra, hogy hogyan kaphatunk akár váratlan segítséget is céljaink eléréhez.


Neuron Software a neten:Bodrogközi László a neten


Házigazda


Olvasd el a Recap cikkeket

 Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page