top of page
Magyar Business Podcast

Fiorex Packaging Kft. / Csarnai Róbert

Csarnai Róbert Nagybányán született és 13 évesen költözött szüleivel Magyarországra. 

Érettségi után különböző multiknál volt területi képviselő, majd faipari végzettségét kihasználva nagyon fiatalon elkezdett raklapokat gyártani. Először egy barátjával közösen később megalapítva a Fiorex Packaging-et melynek egyszemélyes tulajdonosa. 


22 éve építi vállalkozását, mely csomagolóanyagok gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Magyarországon elég jelentős a piaci jelenlét, mely évről évre növekszik. A Fiorex egy szép növekedési pályán van, országos lefedettséggel és széles termékskálával rendelkezik. Jelenleg 25 fővel dolgoznak 4 telephelyen, ár bevételük meghaladja az 1.1 Mrd Ft-ot. 

Róbert évek jár kiállításokra főként Europában, és 2019 óta már  Amerikában is létrehozott egy leányvállalatot hasonló profillal. A Floridai székhelyű cég alapjai már le vannak rakva és most következik a látványosabb skálázás rész. 


Érdeklődést mutat a marketing, személyiség fejlődés, cégépítés és minden olyan terület felé melytől jobbak és felkészültebbek lehetünk. Kifejezetten adakozó mentalitású és olykor segít és közreműködik vállalkozásoknál mentorként. 


Két nagy lánya van 21 és 17 évesek és egyik célja hogy a fiatal generációt felkészítse a vállalkozói életre és pénzügyi tudatosságra. 

Hobbija a búvárkodás, hajózás, túrázás és minden ami vízzel kapcsolatos. 


Csarnai Róbert a netenFiorex Packaging Kft. a neten


Házigazda


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png