top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2024. április 22.

Executive Services / Kovács Lajos

"Eredetileg biztonsági szakmeber a "tanult" szakmám, Angliában szereztem mesterdiplomát biztonsági menedzsmentből, valamint pár egyéb, köztük 2-3 oktatói képesítést is. Ezen utóbbiak kapcsán oktatással, felnőttképzéssel is foglalkozom, ami az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt kapott az életemben. Van egy nyelviskolám, valamint egy Biztonsági akadémia névre hallgató e-learning oldalam és podcast csatornám is. 


Az utazás és a nyelvek szerelmese vagyok 5 országban éltem és dolgoztam, ahol szakmai és kulturális tapasztalatokat szereztem, majd Magyarországra hazaköltözve hamar egy nemzetközi networking közösségben találtam magam, ahol tovább építettem a nemzetközi kapcsolataimat, valamint fejlesztettem a vállalkozásomat. Ez odáig jutott, hogy 7 év tagság után elindítottunk egy angol nyelvű, nemzetközi networking csoportot is Magyarországon, valamint a vállalkozásommal is azon cégvezetőket, vállalkozókat igyekszem segíteni, akiknek vannak határokon átnyúló ambíciói."


ETC nyelviskola a netenBiztonsagi Akadémia a netenKovács Lajos a neten


Házigazda


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page