top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2024. június 10.

Loffice | Klementz Kata

"Klementz Kata vagyok a Loffice irodák egyik alapítója. Testvéremmel, Pannival közösen vezetjük vállalkozásunkat, mely mára már 2 országban – Magyarország mellett Ausztriában – és 4 helyszínen van jelen. Idén 15 évesek lettünk és velünk együtt a hazai coworking mozgalom is, melyet mi hoztunk be az országba, megalapítva az első közösségi irodát a 6. kerületi Zeneakadémia egykori kottanyomdájában, egy felújított loft épületben.


Mára irodáink jellege és mérete bár túlmutat a coworking eredeti koncepcióján, flexibilis irodáink és a hibrid munkavégzésre kialakított tereink mégis őrzik annak számos előnyét, mint a hatékonyság, megosztás vagy a kooperáció. Közösségi irodáink mellet több ezer négyzetméteren nyújtunk szolgáltatott, standard és flexibilis irodai megoldásokat, klasszikus vagy éppen rugalmas feltételekkel igénybe vehető infrastruktúrát, így a szabadúszóktól a nagyvállalatokig bárki részese lehet a Loffice életérzésnek.


Olyan vagány irodaházakat fejlesztünk és alakítunk ki, mint egy ex cipőgyár, műanyagfeldolgozó üzem vagy éppen piroslámpás ház. Plug & play loft irodáinkat izgalmas kreatív tartalmakkal töltjük meg és a fenntartható módon üzemeltetjük. Hiszünk a sokszínűség és a megosztás globális erejében és célunk egy olyan támogató légkör megteremtése, ahol lehetőség nyílik a szakmai és emberi kapcsolatok építésére, ihletszerzésre és önfejlesztésre."


Loffice a neten


Házigazda


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page