top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2021. október 14.

Marton Gábor

Marton Gábornak hívnak, ex-bankár, jelenleg több vállalkozást építek. Fő profil; csúcsteljesítmény coaching, üzleti tanács, mastermind-ok szervezése.

 

A vállalati pályafutásomat telefonos értékesítéssel kezdtem, majd a multinacionális vállalatok világába tekintettem be. Ezt követően 10 évig dolgoztam a bankszektorban  - először értékesítés, majd kockázatkezelés és projekt management területeken és végül a vállalati karrieremet az Unicredit Bank Vállalati Innovációs Igazgatójaként fejeztem be 2017-ben.

 

Már az egyetemi éveim alatt bennem volt a vállalkozói kedv, két barátommal 21 évesen alapítottuk az első vállalkozásunkat: készségfejlesztő képzéseket tartottunk középiskolásoknak.

 

Sok-sok tapasztalattal és élménnyel lettünk gazdagabban :)

 

Ezt követően 5 egyéb vállalkozásba vágtam bele, amikből szintén sokat tanultam, bár nem lettek sikeresek.

 

Amiben igazán megtaláltam magam, azok a képzések, emberek támogatása abban, hogy kihozzák magukból/lehetőségeikből a legjobbat.

 

2012 óta tartok professzionális tréningeket, előadásokat és work shop -okat itthon és külföldön, magyar és angol nyelven. Csúcsteljesítmény coaching-gal 2015-ben kezdtem el intenzíven foglalkozni, ami a mai napig a szenvedélyem.

 

Kezdetben elsősorban sikeres cégvezetők, managerek kerestek meg, hiszen bár szép üzleti eredményeket értek el, de vagy túl voltak terhelve, sok volt a feszültség a munkájukban, hiányoztak az örömteli pillanatok és úgy érezték, hogy itt az ideje változtatniuk.


 A tevékenységem kiegészült vállalkozásfejlesztéssel. Jelenleg több vállalkozásnak - elsősorban marketing és IT fejlesztő cégeknek és ügynökségeknek - segítek a skálázódásban, fejlődésben. Ebbe beletartozik a vezetőkkel folytatott belső munka, csapat összehangolás, illetve stratégia kialakítása és persze a végrehajtás. Azért szeretem ezt a területet, mert nem csak a vállalkozással, hanem annak szívével és motorjával a vezetőkkel és kollégáival is foglalkozhatok, legyen szó gondolkodásmódról, korlátozó hiedelmeken való felülemelkedésről vagy éppen stresszkezelésről.

 

Az egyik legnagyobb szakmai sikerem, hogy az egyik céges partnerem 2020-ban az árbevételét 50 M HUF-ról 150 M HUF-ra növeltük, a kollégák számát 10-ről 20 főre, végre nyereséges lett a cég. Vàrhatóan ebben az évben a cèg átlépi a 300 M HUF árbevételt.

 

Ha ügynökség vagy, akkor érdemes egy pillantást vetned az Agency Mastery üzleti tervezőkre, amelyben végigvezetünk azon a stratégiai folyamaton, ami segítette a fent említett céget ezen a fejlődésben. www.agencymastery.hu.


Mindezek mellett pedig KKV-k, multinacionális cégek és non-profit szervezetek keresnek meg, hogy tartsak készségfejlesztő képzéseket: időgazdálkodás, stresszkezelés, motiváció, vezetés, kapcsolatépítés stb.

 

Amire nagyon büszke vagyok, hogy az egyik multinacionális cég ránk bízta 600 munkatársát, hogy online képezzük kiscsoportokban a nyár során.

 

Ami nagyon jól esik és nagyon szeretem a munkámban, hogy látom, hogy az ügyfeleim sikereket érnek el, könnyebben állnak fel mélypontról, másképp állnak neki egy kihívásnak, illetve jobban élvezik az életet és persze a munkát is:)

Jelenleg még egy startup csapat tagja vagyok, ahol pedig elsősorban a pénzügyekért és üzleti tervekért felelek.   Marton Gábor a neten:


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page