top of page
Magyar Business Podcast

Growth Hackers / Sárközi András

Sárközi András Certified Growth Master és a Nemzetközi Growth Hacking technikák hazai szakértője valamint a Growth Masters Kft. ügyvezetője.  Több mint 15 év növekedés-fejlesztési, management és online termékfejlesztési tapasztalattal a háta mögött egy olyan Growth Hacking ügynökséget hozott létre, ami a vállalkozások piaci részesedésének növelését serkenti. A Growth Hacking az adatvezérelt marketing, a termékfejlesztés és az adatelemzés olyan kísérlet alapú megközelítése, amely tudományos módszerekre alapozva segíti az olyan vállalatok növekedését, mint például az AirBnB, Netflix, Uber, Facebook, Linkedin vagy akár a Revolut. Ezen technikák alkalmazásának és a Growth Mindset adaptálásának köszönhetően nem csak a külföldi startupok és sikersztorik, de a hazai vállalatok is képesek a jóval nagyobb növekedésre.

 

A Growth Hacking nem a trükkökről, mindinkább a folyamatokról és a viselkedési mintákról szól. Mi azért dolgozunk minden nap, hogy honosítsuk és minden hazai vállalkozás számára elérhetővé tegyük azt a viselkedési mintát, aminek segítségével gyorsabb, okosabb és nagyobb céget építhetnek.

 

Akik velünk dolgoznak, megtapasztalhatják a szisztematikus Growth Mindset és az Experiment Driven Culture előnyeit és ezáltal saját vállalkozásukban rejlő és eddig fel nem fedezett növekedési potenciálok meglepő erejét.

 

A Research Lab-unk kimondottan a piackutatásokra és az adatokból való olvasásra szakosodott, de mindezeken felül arra, hogy ügyfeleinknek ne csak elvégezzük a piackutatási feladatokat, de igény esetén meg is tanítsuk őket, hogy házon belül is képesek legyenek felismerni a piacot, a konkurensek növekedési stratégiáit.

 

Startup Accelerator részlegünk pedig olyan startupokba száll be, ahol megvannak a jó üzleti alapok, de hiányzik a növekedés-fejlesztési kompetencia. Ilyen zászlóshajónk az eszerzodes.hu, Magyarország legnagyobb elektronikus szerződéskezelő platformj, amely közel több, mint 50 000 magyar felhasználóval és 130 000 tárolt szerződéssel papírmentesség teszi a vállalkozásokat. A startup-ba a hazai szakma egyik elismert angyalbefektetője Balogh Petyával (Cápák között)  is szintén csatlakozott. Az alapítókkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy duplázás ne álljon meg, sőt elérjük az 5x-ös növekedést.

 

Sárközi András a neten:


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png