top of page

2022 Októberi Hírlevél

A mai hírlevélben:


  • Skálázás Gondolkodásmódja tanfolyam

  • Mastermind a Skálázásért

  • Híreink a Magyar Business Podcast csatornáról

Sziasztok Vállalkozók! 


Fóris Attila vagyok és ez a MagyarBusiness.org háromperces / sallangmentes / októberi hírlevele. Először is érkezzen egy jó hír, ugyanis a Skálázás Gondolkodásmódja online tanfolyam első 10 része elérhetővé válik, ebben a hónapban; minden regisztrált és fejlődni akaró vállalkozó számára!


Ismerd meg a részleteket itt!


Eközben beindul a Mastermind a Skálázásért program, ami ahogy a neve is sugallja egy olyan mastermind csoport, ahol fejlődni akaró attitűddel rendelkező vállalkozók havonta összeülnek, hogy skálázzák cégeiket.


A részleteken még dolgozunk, de a várólistára már most lehet jelentkezni! 

A tervezett kezdési idő, 2023 első negyede, vagyis valamikor január és március környékén.


Magyar Business Podcast


A másik fontos hírünk, hogy januártól a vendegeinknek lehetőségük lesz arra, hogy élőben adjuk a podcast adásokat. Ilyenkor a hallgatóknak lesz idejük kérdéseket is feltenni.


Ezennel szeretnénk megköszönni az októberi vendégeinknek, hogy engedték nekünk, hogy nagyító alá tegyük őket és vállalkozásaikat. Mint például:Minden kezdő és haladó vállalkozónak ajánlom, hogy iratkozzatok fel a MagyarBusiness.org honlapra és nézzétek meg a podcasteknek a videó változatát!


Mára ennyi volt és élvezzétek az őszi időt és skálázzátok a vállalkozásaitokat!


Fóris Attila voltam, köszönöm a figyelmedet és köszönet a kis csapatnak is: Bajnóczki Bálintnak, Najoua Belayannek és Szűcs Györgynek!


Találkozzunk ugyanitt legközelebb is!

Milyen tudással segíthetünk?

Mit szeretnél tanulni?

bottom of page