top of page

Attila Foris

üzleti stratégia, üzlet fejlesztés, üzleti skálázás

6 hónapon belül megduplázzuk a céged KPI-ját, vagy ingyen dolgozom! ...Garantálva!*

Hiszem, hogy egy szervezeten belül minden probléma hatékonyan megoldható a probléma forrásának kezelésével; minden más csak részleges megoldás! Én sem szeretek magamról beszélni, ezért íme hét gyors tény rólam és a munkámról.1. Sok különböző méretű problémát oldottam meg sikeresen! Megtanultam, hogyan analizáljam és megoldajam a cégek különböző komplex problémáit érzelem mentesen; igyekszem minden új projektet egyedi kihívásként kezelni.

2. Az igazi varázslat a folyamatban rejlik. Mindig arra összpontosítok, hogy hogyan lehet megoldani az összetett problémákat, úgy, hogy: - könnyen érthető, - könnyen megvalósítható, - költséghatékony legyen. A pozitív hatásnak MINDIG nagyobbnak kell lennie, mint a negatívnak.

3. A céges rendszerek megszállottja vagyok! Ötletember vagyok, és hiszek abban, hogy a rendszerek a siker titka. Hadd segítsek Önnek olyan rendszert létrehozni, amely működik, és amelynek előnyei messze meghaladják a megvalósítás költségeit.

4. Mindig azt teszem, amit mondok, és mindig azt mondom, amit gondolok. Egyenes vagyok és nyitott a kritikára, ezért számítok arra, hogy az őszinteségemet viszonozzák.

5. Tiszteletben tartom mindenki idejét. Tisztázni fogom az alapokat, majd röviden és lényegre törően fogok beszélni.

6. Én vagyok az aki segít a magyar vállalatoknak a következő szintre lépni. Nem szeretek egy dologhoz kötődni, inkább többféle ügyféllel és projekttel dolgozom. Ugyanúgy élvezem az új készségek fejlesztését és a mások tapasztalataiból való tanulást, mint az új projekteken való munkát.7. Annyira élvezem ezt a munkát, hogy ha lehetne, ingyen is csinálnám.


Programok