top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2024. április 8.

Rejoy.hu / Blaumann Bence

"Konkrét iránymutatás hiányában érettségi másnapján már Németországban voltam. Annak érdekében, hogy az egyetemi képzésemet folytatni tudjam végül Magyarországhoz közelebb, Ausztria szívébe költöztem, egy kis családi vállalkozás keresett logisztikust. A komoly nyelvi különbségeket elhárítva és a helyi dialektust elsajátítva két évet dolgoztam és végül egy kisebb dráma után először kaptam vezetői pozíciót az osztrák vállalkozásnál.


Ezt követően - továbbra is az egyetemi tanulmányok mellett - jött az első multis tapasztalat. A bécsi reptéren, a Fedexnél key account munkatárs voltam egy évet, itt láttam először hatalmas volument és fejlett tech infrastruktúrát, automatizációt és robotizációt.


5 év külföldi magányos év és szintén 5 körös interjúsorozat után hazatérve a NetPincérnél tehetettem le a saját futászolgálat működésének és folyamatainak első alapköveit Operations Managerként, majd Regional Expansion Leadként ezt a know-howt skálázva indítottam el több mint 35 vidéki városban a szolgáltatást. Két eltöltött év után a legfiatalabb igazgatóhelyettese majd további egy év után - 26 évesen - a legfiatalabb igazgatója lettem a vállalatnak. Logisztikai igazgatóként több mint 10.000 futár felvétele, 4 csapatban, 60 főnél is nagyobb irodai csapat menedzsmentje és 15 millió kiszállított megrendelést követően úgy éreztem, hogy elvégeztem a feladatomat.


2022 nyarán a román eMAG keresett meg, hogy a legújabb leányvállalatukat ügyvezetőként vezessem be a hazai piacra. A használt telefonokat felújító, majd garanciával tovább értékesítő Rejoy.hu alig másfél éves működését több mint 3.5 milliárt forintos árbevétellel zárta. A márkához tartozó Tiktok csatorna a leggyorsabban növekvő csatorna volt nyáron és tekintve, hogy ma már a 300 leglátogattottabb hazai weboldal között vagyunk, minden adat azt bizonyítja, hogy egy valós alternatívát tudtunk nyújtani a hazai okostelefon felhasználóknak. Ez pedig még csak a kezdet, idénre újabb másfélszerezést tervezünk."


Rejoy.hu a neten


Házigazda


Olvasd el a Recap cikket

 

Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page