top of page
Magyar Business Podcast

FAZÉKBA! / Gyulay Tibor

"Géptervező mérnök, gazdasági mérnök, textilipari szakmérnök vagyok. Diplomáimat a BME-n szereztem. Nagyon izgat az új dolgok létrehozása. Már egyetemista koromban is sok olyan dologban vettem részt, ami első volt a maga nemében (gépészkari kollégiumi napok, budapesti triatlon verseny...).


Nagyon büszke vagyok a BME Management Szakkollégium megalapítására, ami a Műegyetem első ilyen jellegű közössége volt (a Rajk és Bibó Szakkollégiumokkal nagyjából egy időben életre keltve). Többek között, ennek is köszönhetem, hogy a tréneri, tanácsadói pályán kötöttem ki.


Trénerként, tanácsadóként (aktuális partnereimmel) is sok új dolgot hoztam be Magyarországra; első időgazdálkodás tréner, és projektmenedzsment trénerek között is az elsők egyike. Az outdoor tréningek terén is iskolateremtőnek tekintem magam. A tudásmenedzsment magyarországi bevezetésében is tevékeny szerepet vállalok. Ma ez a fő fókuszom. A vállalkozások is komoly szerepet töltöttek/töltenek be az életemben. Már 1982-ben (feleségemmel) palacsintát sütöttem egy termál strandon, ami a műszaki fejlesztői (később egyetemi oktatói) munkám mellett/helyett anyagi biztonságot teremtett számomra és a családom számára. Hamar megalapítottam tréner-tanácsadó cégemet is.


Először egy osztrák-magyar vegyesvállalat (Időbank) ügyvezetője voltam, majd önállóan vittem a saját cégemet (POZITEAM). Ma a KM EXPERT Kft. (www.kmexpert.hu) ügyvezető partnere vagyok. Cégünk a tudásmenedzsment hazai vezetői tanácsadó cége.


Családi vállalkozásainkban is szerepet vállaltam. Feleségem iroda ergonómiai, irodabútoros cége nagyon sokáig sikeresen működött. Majd ennek eladása után kezdtünk bele a FAZÉKBA! programba, ami egy korszerű otthon főzési szolgáltatás; www.fazekba.hu. Tervünk, hogy az innovatív ötletből (kistermelő alapanyagok konyhakész házhoz szállítása) egy KKV 4.0 vállalkozást fejlesszünk ki."

 

Gyulay Tibor a neten:

KM Expert kft

Fazékba!

Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png