top of page

OnlineToborzas.hu

munkaerő toborzás

Magyarország legjobb toborzási ügynöksége

KIK VAGYUNK?


Nem vagyunk szobatudósok akik elméleteket gyártanak!


Mi a gyakorlatban működő marketing, Hr és szervezetfejlesztési módszereket gyúrtuk össze és ebből alkottuk meg az Online Toborzás rendszerét.


Az elmúlt években több száz toborzási kampányt menedzseltük és több mint 80.000.000 Ft-ot költött el a Facebookon eredményes toborzási kampányokra.Ezeknek a kampányoknak a tapasztalatait tudjuk beépíteni az ÖN toborzási kampányába is.


Miben vagyunk mi másabbak?

Ki vagyok én, és milyen kollégákat gyűjtöttem magam köré?


Nagy Gábor vagyok. Vállalkozásom hajnalán honlapokat készítettem, majd a facebook magyarországi megjelenésekor elsők közt kezdtem el facebook-marketinggel ügyfeleket szállítani megbízóim számára. Megbízóim a hirdetéseink révén több fogyasztóhoz jutottak el, és lényegesen nagyobb forgalmat generáltak, mint korábban bármikor.Egyre többen jöttek azzal a kéréssel, hogy „Jó, jó, végre sok ügyfelünk van, de kevesen vagyunk, nem tudjuk kiszolgálni Őket. Mostmár munkatársakat hozzatok!”Ekkor 5 fős csapattal dolgoztam.


Ezzel egy időben egy üzleti reggelin arról panaszkodott nekem egy napelemes cég ügyvezetője, hogy nincs elegendő villanyszerelője, pedig Ő már mindent megpróbált, nincs megoldás…Javasoltam, hogy készítsenek facebook hirdetéseket, én is azzal toborzom az új kollégákat, de Ő azonnal elutasította ezt a felvetést, mondván már próbálta: nem működik…Miután minden üzleti találkozón az én asztalomnál ült, és folyton erre panaszkodott, felajánlottam neki, hogy készítünk egy toborzó kampányt ingyen, csak lépjen túl végre ezen a problémán.


Egy hét alatt 47 elvárásainak megfelelő villanyszerelőt szállítottunk neki, akik közül többet azonnal fel is vett. El sem tudta képzelni, hol voltak eddig ezek az emberek, hiszen szentül hitte, hogy Ő már mindenkit elért állásajánlataival.


A kampányunk olyan jól sikerült, hogy az egykor morcos ügyvezető kivirult, és mintegy evangelistaként ajánlgatott bennünket másoknak.Futótűzként terjedt rólunk, hogy mi vagyunk azok, akikkel végre megoldható a munkaerőhiány.


Rengeteg pozíció toborzására kipróbáltuk a módszert és működött. Toboroztunk ingatlanértékesítőket az Otthon Centrum és a Duna House irodáiba, Java programozókat Magyarország egyik legnagyobb szoftverfejlesztő cégének, villanyszerelőket, CNC szakembereket, lakatosokat, operátorokat, építésvezetőket, mérnököket, pedagógusokat, ápolókat…Sőt ipari búvárok toborzásával is kerestek már meg bennünket.:D


Érezve a piaci igényt, egy éven belül minden marketing feladatot leadtunk, és csapatommal teljes erőbedobással az ügyfélszerzés helyett a munkatársszerzésre öszpontosítottunk.A módszer nagyon hasonló volt, viszont akkoriban még egyáltalán nem voltak versenytársaink.


Az onlinetoborzas.hu berobbant a HR köztudatba, egyre nagyobb vállalatok kerestek meg bennünket.


Mottó: Ha úgy gondolod, hogy LEHETETLEN kiváló munkatársakat találni, az remek hír, mert Nekünk a LEHETETLEN a specialitásunk!


Onlinetoborzas.hu a neten


Szolgáltatás(ok)

www.onlinetoborzas.hu

bottom of page