top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2022. szeptember 15.

Online Toborzás / Nagy Gábor

"Vállalkozásom hajnalán honlapokat készítettem, majd a facebook magyarországi megjelenésekor elsők közt kezdtem el facebook marketinggel ügyfeleket szállítani megbízóim számára. Egyre többen jöttek azzal a kéréssel, hogy “Jó, jó, végre sok ügyfelünk van, de kevesen vagyunk, nem tudjuk kiszolgálni Őket. Mostmár munkatársakat hozzatok!


Futótűzként terjedt rólunk, hogy mi vagyunk azok, akikkel végre megoldható a munkaerőhiány. Rengeteg pozíció toborzására kipróbáltuk a módszert és működött.

Toboroztunk ingatlanértékesítőket az Otthon Centrum és a Duna House irodáiba, Java programozókat Magyarország egyik legnagyobb szoftverfejlesztő cégének, villanyszerelőket, CNC szakembereket, lakatosokat, operátorokat, építésvezetőket, mérnököket, pedagógusokat, ápolókat…Sőt ipari búvárok toborzásával is kerestek már meg bennünket.:D


Érezve a piaci igényt, egy éven belül minden marketing feladatot leadtunk, és csapatommal teljes erőbedobással az ügyfélszerzés helyett a munkatársszerzésre öszpontosítottunk.


A módszer nagyon hasonló volt, viszont akkoriban még egyáltalán nem voltak versenytársaink.


Az onlinetoborzas.hu berobbant a HR köztudatba, egyre nagyobb vállalatok kerestek meg bennünket.


Örömünkre szolgál, hogy egy-egy vállalathoz “bekerülve”, az első tűzoltásokat követően, hosszabb távon is általunk kívánják megtalálni a legmegfelelőbb munkatársakat a nehezebben feltölthető pozíciókra.


2016-ban egy hasnyálmirigy gyulladás alatt átgondoltam az addigi pörgős, “keressünk sok pénzt” gondolkodásmódomat és átálltam egy sokkal tudatosabb és egészségesebb életformára. Átgondoltam, hogy mi az ami FONTOS és mi az ami sürgős és ezek után igyekeztem a FONTOS dolgokat SÜRGŐSSÉ tenni. A lehető legtöbb céges működéssel járó teendőt automatizálom, hogy egyre kevesebbet kelljen dolgozni. Jelenleg az a célom, hogy a dinamikus növekedés mellett napi 4 órában el tudjam végezni a cégemben az operatív munkát és a felszabaduló időmet más kreatív tevékenységekre fordíthassam. Most napi szinten kerékpározok, futok, vagy úszok évszaktól függően. Futottam már maratont, szerveztem több mint 30 közösségi biciklizést, jövőre tervezem a Balaton átúszását.

Emellett nagyon fontosnak tartom, hogy minden nap elegendő időt töltsek a párommal és a gyerekekkel, ezért teljesen átálltunk online működésre, hogy minden reggelt és délutánt a családommal tudjak tölteni. 8 éve nem voltam személyesen tárgyalni és így is sikerült bejutni több 100 milliárd feletti éves árbevételű céghez.

Évek óta stabil visszatérő ügyfeleink vannak, akikkel öröm együtt dolgozni :D

A Covid alatt volt némi szabadidőm, sok videót készítettem és publikáltam a Youtube-on.

A digitális oktatásra való átállással kapcsolatban készítettem videókat a hajdani kollégáknak.

Volt amit 5 nap alatt 129.000-en néztek meg, de található itt barkács videó is a raklap bútor készítés rejtelmeiről, ami magyarul 120e , angolul már 240e megtekintésnél tart. YouTube


ÜZLET:


Ezeken kívül HR Mesterelme találkozókat szerveztem és riportokat készítettem általam nagyra tartott emberekkel. Ezek itt találhatóak: www.businessheroes.hu

ZENE:


40 évesen eldöntöttem, hogy a gyerekkori álmom felé is teszek néhány lépést és rockzenészként is kipróbálom magam. 20 év csend után ismét elővettem a gitárt és péntekente zenéléssel foglalkozom.

A covid alatt Müller Péter Sziámival összeraktunk 7 közös dalt, de mellette saját dalokat is írtam és jelenleg is írok folyamatosan.

Ezeknek a jelenleg publikus eredményei itt találhatóak: http://pentekiprojekt.hu

Ezek mellett az OnlineToborzás.hu dinamikusan növekszik.


Terveim szerint az alábbi podcast-ban ezekről a témákról fogunk beszélgetni.

De ki tudja :D "

Nagy Gábor a netenOnline Toborzás a netenOlvasd el a Recap cikkeket

 Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page