top of page

Domján Enikő Mária

2024.02.08. 16:00 CET

Beszélgetés

A márkaépítés és a marketing-PR kommunikáció szerepe startup-ok skálázásában

Miket szükséges átgondolni egy startup márkaépítése esetében? Milyen időtávval érdemes tervezni? Mikor, hol és mire érdemes költeni? Hogyan változik mindez a különböző értékesítési modellek esetében? Hogyan befolyásolják az egyes célországok a márka terjeszkedését? 


A beszélgetés során többek között ezekre fogunk válaszokat adni. 


Legyen szó SaaS vagy hardware startup érdekeltségről, vagy még csak az ötlettel rendelkezőkről, mindenki számára hasznos információk fognak elhangozni.

Nemzetközi Skálázás Konferencia

Növekedés határokon túl

Február 5 - 8, 2024

Domján Enikő Mária

No plans available

Once there are plans available for pruchase, you'll see them here.

PwG Communication

Kis- és középvállalkozásoknak, valamint startupoknak segítek céltudatos, önazonos, erős márkát építeni hazai és nemzetközi szinten egyaránt.


A vállalkozás életciklusát, üzleti céljait és értékeit figyelembe véve segítek a megfelelő csatornákon a megfelelő eszközökkel és üzenetekkel kommunikálni, hogy kitűnjenek a tömegből, elkötelezetté tegyék a vevőiket, növeljék az értékesítést és egy hosszú távon is maradandó márkát alkossanak.


Ügyfeleim:


  • Kezdő vállalkozások, akik a marketing és márkaépítés komplexitásában szeretnének kiigazodni és a fókuszaikat megtalálni.

  • Szintlépés előtt álló KKV-k, akik újra akarják pozícionálni magukat, növelni a márkaismertségüket és - több érdeklődést generálva - az értékesítést is.

  • Növekedési szakaszban lévő startupok, akiknek a tőkebevonáshoz és nemzetközi terjeszkedéshez erős marketing stratégiára, tudatos megvalósításra és összehangolt folyamatokra van szüksége.


Ötvözöm a 'big picture' gondolkodást a részletekre való odafigyeléssel, valamint a hosszú távú tervezést a rövid távú 'quick-win'-ek megvalósításával.


Tapasztalataim:


  • 10+ év marketing-PR tevékenység a nagyvállalati és a vállalkozói világban

  • 6+ év a nemzetközi nyilvános beszéd versenyzésben

  • 5+ év a startup-ökoszisztémában


Hiszem, hogy a kommunikációnak ereje van, ezért céltudatosan és felelősségtudatosan kell minden márkát építeni. Többek között ez áll a PwG Communication küldetése mögött.


PwG Communication a netenMottó:  "Build with Purpose"

Szolgáltatás(ok)

  • Márkapozícionálás és -kommunikációs stratégia készítése a marketing-PR teljes spektrumát figyelembe véve

  • Márkaszemélyiség és a hozzátartozó márkaüzenetek meghatározása

  • Teljes (re-)branding és marketing projektek támogatása a szükséges szakemberek bevonásával


Mindezeket konzultációs alkalmak formájában, projektmunkában, átmeneti marketingvezetői szerepben, illetve workshop-ok keretében végzem.

7605.jpg

No plans available

Once there are plans available for pruchase, you'll see them here.

Jegyárak
bottom of page