top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2024. április 15.

FERLING Kft. / Ferling József

"Eredeti foglalkozásom szerint orosz-testnevelés szakos általános iskolai tanár vagyok, de voltam postai kézbesítő, futballedző, újságíró, publikáltam verseket, novellákat, sőt egy riportkönyvet is, mígnem 1991-ben kényszer-vállalkozásként el nem indult a FERLING, melynek jelenleg is ügyvezetője vagyok. Számos hazai és nemzetközi díjjal elismert ügynökségünk mára stabilan a magyarországi piac egyik meghatározó szereplője lett.


Ügynökségi munkám mellett címzetes egyetemi docensként a Pécsi Tudományegyetem több karán is tartok kurzusokat. 2000-2002 között az MPRSZ alelnöke, majd 2005-ig elnöke voltam, 2015 óta az MPRSZ örökös tagja vagyok. Pr-szakmai publikációimat először a PR Herald közölte. Számos szakmai cikket és tanulmányt írtam. Első saját könyvem A nagy public relations receptkönyv címmel 2016-ban jelent meg, jelenleg egy újabb köteten, az 'Egymillió darabos puzzle című pr-könyvön dolgozok."


Ferling József a netenFERLING Kft. a neten


Házigazda


Olvasd el a Recap cikket

 


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page