top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2022. május 5.

Women Startup Competition / Müller Tamás

Startupper geek és mentor, de 1994 óta sorozatvállalkozóként épített és segített felfutatni/eladni (és bezárni ha kell) már elég sok céget és vállalkozást főleg online és digitális marketing oldalon.  Alapítója a Women Startup Competition Európai verseny sorozatnak (ami már 7. szezonját kezdte) és a WSC inkubátornak ami női ( vagy 50%-ban hölgyekből álló) startupokat támogat Európa szinten.  A magyar startup közösség oszlopos tagja a kezdetektől segített kiépíteni a magyar startup szférát.  Mentorkodással és rendezvényekkel  ( Startup Underground, Életpálya alapítvány, Kairos Student Venture Competition, stb. ).


Több mint 50 eseményen túli Hackathon-in-a-Box szervező. Több speciális nagyvállalati programot indított, mint Novathon Fintech az Intesa SanPaulo és Hack Your Company versenyt a Nestlé megbízásából vagy a Spar - Hungaricool élelmiszer innovációs verseny és mentor programja. A  Start it @K&H közösség és coworking iroda és program szakmai létrehozó.


Alapító tagja volt  BudapestBoost startup közösségben és elnöke a Budapest Launchpad Egyesületnek, ahol számos workshop és rapid mentoring esemény mellett már 3. alkalommal tartott meg a Sziget Fesztiválon EU Startup Rendez-vous eseményt.


Dolgozott  piacvezető digitális ügynökségeknél és kiadók online divizióiban ( Kirowksi Isobar, Carnation Possible, Ringier Kiadó). Volt sikeres exite (ingyenfotozas.hu), bebukott vállalkozása, szerelemből épített amatőr foci közössége (grundfoci.hu) és segített eladni több 100 fős magyar cégeket itthon és az  amerikai reklámügynökségi hálózatba. Vásárolt és eladott külföldi statupokat és cégeteket, segített újraéleszteni és megmenteni egy párat a Startups Exit startup programjával.

 

Müller Tamás a neten


 

Women Startup Competition a netenOlvasd el a Recap cikkeket

 Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page