top of page

2022 Augusztusi Hírlevél

A mai hírlevélben


  • A #Legjobb Podcast versenyről - Emlékeztető!

  • Legyél a Közösségépítőnk!

  • Ingyenes online tanfolyam

  • Hírek a Magyar Business Podcast csatornáról

Sziasztok Vállalkozók!

Fóris Attila vagyok és ez a MagyarBusiness.org háromperces, sallangmentes augusztus havi hírlevele.


A #Legjobb Podcast versenyről

Emlékeztetőül:


A #Legjobb Podcast verseny a hallgatói szavazatok alapján lesz eldöntve. Kulcsfontosságú, hogy te, mint a podcast csatorna managere, tulajdonosa megszólítsd a követőidet, hogy regisztráljanak a honlapon és adjanak le hiteles szavazatot.

A szavazás határideje szeptember 15!


Legyél a Közösségépítőnk!


Ha vállalkozással kapcsolatos tartalmakat alkotsz vagy szeretnél alkotni; podcast, blog vagy a kettő között valamit, akkor a MagyarBusiness platform a Te helyed!


Lépj velünk kapcsolatba és tudj meg többet, arról, hogy a Blog Mester, a Kiképzőtiszt vagy a Nagykövet programokkal hogyan tudod kihasználni a MagyarBusiness platform által nyújtotta lehetőségeket!Ingyenes online tanfolyam


A Skálázás Gondolkodásmódja ingyenes online tanfolyam, amely hamarosan elérhetővé válik mindenki számára!


A legsikeresebb skálázók gyakran pont az ellenkezőjét teszik annak, amit az iskolában tanítanak. Valójában egy sor kapcsolódó gondolkodásmódra van szükség, mint az: optimizmus, ellenállóképesség, kíváncsiság...


Ugyanakkor olyan dolgokat is csinálnak, amelyek kevésbé nyilvánvalók. Ellentétes az intuitív gondolkodásmóddal, mint például hagyni a tüzet égni és olyan feladatokat végezni, amiket nem lehet skálázni.


Ezen a tanfolyamon nemcsak azt tanulhatod meg, hogy melyek ezek a gondolkodásmódok, hanem azt is, hogyan ápold őket, és hogyan használd, hogy alakítsad a vállalkozásod.


Ebben az online tanfolyamba bevezetünk a nagyszerű vezetők és vállalatok döntéshozatalába, hogy segítsünk megérteni, mikor és hogyan alkalmazza ezeket a gondolkodásmódokat saját szervezete legnagyobb kihívásaira.


A további részletekért mindenképp iratkozz fel havi hírlevelünkre!Hírek a Magyar Business Podcast csatornáról


Augusztusban is nagyon érdekes podcast vendégeink voltak, akikkel izgalmas témákat feszegettünk. Ilyen volt például:Minden kezdő és legfőképpen haladó vállalkozónak ajánlom, hogy iratkozzatok fel a MagyarBusiness.org honlapra és nézzétek meg a podcasteknek a videó változatát.


Ennyi volt mára!


Élvezzétek a nyarat és skálázzátok a vállalkozást!

Foris Attila voltam, köszönöm a figyelmedet és köszönet a csapatnak:


Szeptemberben folytatjuk a köretmentes, lényegre-törő, havi hírlevelünkkel.

Milyen tudással segíthetünk?

Mit szeretnél tanulni?

bottom of page