top of page

Women Startup Competition

startup, üzleti mentor, angyal befektető

Startup geek, mentor, üzleti elemző és angyalbefektető vagyok.

Startup geek, mentor, üzleti elemző és angyalbefektető vagyok. Digitális-, közösségi és growth hacking marketing területről érkeztem, korábban a legnagyobb digitális ügynökségekkel és kiadókkal dolgoztam.


Alapítója vagyok a 10 évadot megért Women Startup Competition Global rendezvénysorozatnak. A Start it @K&H szakmai tanácsadója és a Hackathon-in-the-box rendezvénysorozat főszervezője voltam, több mint 50 hackathon-tal, valamint az EIT Food, Urban Mobility, Jumpstarter, Raw Material & GE Healthcare startup programok mentora.


Részt vettem európai startupok nemzetközi/amerikai indításában és felvásárlásában, valamint több nagyvállalati startup kezdeményezés elindításában és integrálásában (Intesa Sanpaolo - Novathon, Startit@ K&H bank, Nestle - HackYourCompany, SPAR hálózat - Hungaricool).


Jelenleg a Pozi.io, a startup ökoszisztéma ingyenes, nyílt innovációs platformjának társalapítója is vagyok, és mi építjük az első NFT Crowdfunding megoldást startupok számára, valamint a női startupok NFT alapú loyality kártya rendszerét.

 

Women Startup Competition a netenbottom of page