top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2023. szeptember 4.

Freelancer / Filep Szilvia

Filep Szilvia, márkaépítési és üzletfejlesztési szakértő, coworking specialista. Dolgozott alkalmazottként állami szektorban, hazai KKV-knál és multinál is, majd a freelancerek körében találta meg azt a közeget, ami lendületben tartja. A hazai freelancer ökoszisztéma építésében 2013 óta vállal aktív szerepet. Számos szabadúszással kapcsolatos esemény szervezője: Freelancer Festival, Freedom X Fest Budapest, meetupok, workshopok. A FreelancerBlog online magazin alapítója és szerzője, valamint nemzetközi vizekre is elkalandozott: a 2018-as Freedom X Fest Spain projektvezetője, volt hivatalos Upwork tréner és a nemzetközi freelancer közösséget építő Freelance Business Community marketing vezetője is.


Az elmúlt években egyre aktívabban vesz részt a közösségi irodai munkavégzés népszerűsítésében és izgalmas terek, koncepciók létrehozásában. Coworking irodáknak segít üzleti tervezés, marketing és működtetés terén. Hisz a közösség és összefogás erejében, az alakuló Coworking Hungary szövetség egyik mozgatórugója. Legfrissebb projektje a veszprémi Katedra Coworking.


Szeret átfogóan, fenntartható rendszerekben, ökoszisztémákban gondolkodni. Missziója, hogy segítse a munka világának átalakulását egy rugalmasabb, élvezetesebb, a 21. századi mindennapokkal és változatos élethelyzetekkel könnyebben összeegyeztethető irányba.


Mátészalkán született, Budapesten tanult és immár 7 éve Veszprémben él. Egy 5 és egy 7 éves gyerkőc anyukája.


Filep Szilvia a neten:


Házigazdák


Olvasd el a Recap cikkeket

 Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page