top of page
Magyar Business Podcast

Resend Agency / Damjanovich Nebojsa

"A személyiségem, szakmaiságom és néha brutális őszinteségem olyan ügyfeleket vonzott az utolsó 20 évben, mint a Microsoft, a Magyar Telekom, a Vodafone, a NOKIA, a Raiffeisen Bank, az OTP Bank, az Aegon, az Allianz, a CLB, a Netrisk.hu, a Sanofi-Aventis, a Merck, az MSD, a GlaxoSmithKline, a Bayer, a Richter Gedeon, a Teva Magyarország, az AstraZeneca, a Lilly, a Sodexo, a GE Lighting, a DHL, a UPC, az Air France, az Office Depot, a Syngenta, a Schibsted, a Sanoma Budapest, az Inform Média vagy a Lapcom.


Jelenleg Magyarországon kívül a Resend Agency B2B marketing ügynökségemmel Kanadai, Szlovákiai, Bulgáriai, Lengyelországi, Szlovéniai és Szerbiai cégeknek is dolgozunk.


Éves szinten legalább 10 konferencián adok elő marketinggel kapcsolatban, vendégelőadó vagyok az Edutus és Corvinus Egyetemeken, több cikk és könyv szerzője, társszerzője és szakmai lektora.


2001 óta digitális marketing tanácsadóként és trénerként, ebből 3 évet multinacionális cégeknél töltöttem, mint a Grey Budapest és az Allegroup.hu (Vatera).


Szabadkán születtem, tanulmányaimat részben ott, részben pedig Budapesten folytattam. 1993 óta élek Magyarországon."


Damjanovich Nebojsa a netenResend Agency a neten


Házigazda


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Olvasd el a Recap cikkeket