top of page
Magyar Business Podcast

Szervezetpszichológia / Kertész Lilla

Kertész Lilla a Károli Gáspár Református Egyetemen, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte pszichológiai diplomáit és munka-és

szervezetpszichológusi végzettségét. Ezt követően egy közel egy éves 'Brief coaching a vezetésben és a szervezetekben' című business coach képzéssel sajátította el a megoldás-fókuszú módszertan alkalmazását. Ez a módszertan és szemlélet azóta szerves részét képezi munkájának. 


2014 óta dolgozik a szakmában, de már 13 éves korában elvégzett egy online

célkitűző tanfolyamot és azóta készült a pszichológiai pályára, és arra, hogy

személyiség-és szervezetfejlesztő projektekkel foglalkozhasson. 15 évesen bekerült a GE által szervezett másfél éves tehetséggondozó programba, ahol már fiatalon betekintést nyerhetett egy multinacionális vállalat működésébe, az agilis módszertanokba és a program végén üzleti angol nyelvvizsgát is szerzett.


Lilla látta, hogy a coaching, a pszichológia és a képzések milyen hatással voltak rá és a

környezetére és az elmúlt évek során összegyűjtött tudást és tapasztalatot szeretné az ügyfelei számára is átadni és az üzleti életükben kamatoztatni.


Jelenleg Lilla startup-okat, illetve kis-és középvállalkozásokat és azok vezetőit, csapatait támogatja szervezetfejlesztési módszerekkel, tanácsadással, coaching-gal, workshopokkal. Fő témája a self-leadership (énvezetés) vagyis olyan pszichológiai stratégiák alkalmazása, melyekkel eredményesebbé és tudatosabbá válhat az életünk.


Kertész Lilla szervezetpszichológus a netenHázigazda


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Olvasd el a Recap cikkeket