top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2022. november 3.

Salarify Pay / Radák Bence

Radák Bence aktív tagja a hazai startup ökoszisztémának és lelkes fintech vállalkozó. A pénzügyi szektorban kezdte karrierjét, majd egy külföldi munkája során tapasztaltak hatására megalapította a Salarify-t (Swipe Technologies Kft).


A cég zászlóshajója, a Magyarországon piacvezető Salarify Pay lehetővé teszi, hogy a munkavállalók a szokásos havi fizetés helyett, rugalmasan férhessenek hozzá már ledolgozott bérükhöz. Könnyebben gondoskodhatnak váratlan kiadásaikról, vagy áttérhetnek a heti, kétheti bérciklusra is.


Legújabb terméküknek köszönhetően pedig búcsút inthetünk a papíralapú jövedelemigazolásoknak: A Verify segítségével a munkavállalók jövedelemigazolásukat egyszerűen és azonnal megoszthatják az illetékes pénzügyi intézménnyel. A cég idén terjeszkedik Európában, elsőként Olaszországban teszik elérhetővé digitális megoldásaikat. Bence 2020-ban a Forbes magazin 30 sikeres magyar 30 alatti listájára került.


Radák Bence a netenSalarify a neten


Házigazda


Olvasd el a Recap cikkeket

 


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page