top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Hogyan segít a MagyarBusiness a céged skálázásában? - Fóris Attila

Frissítve: ápr. 13.

Mi is a Magyar Business és kiknek szól?A Nemzetközi Skálázás Konferencia nyitó előadásában Fóris Attila az előbbi kérdésekre ad választ.



Röviden összefoglalva a Magyar Business célja, hogy magyar nyelvű vállalkozókat szeretnénk közös gondolkodásra invitálni.


Ez a gondolkodás a felismerésből ered, hogy az európai országok átlagosan kisebbek, mint az Egyesült Államok, ezért csak idő kérdése, hogy egy magyar vállalkozás Amerikába terjeszkedjen. Ez egy olyan terület, ahol a kapitalizmus mély gyökerekkel rendelkezik, és a lehetőségek sokrétűek.


A Magyar Business célja között szerepel vállalkozók bemutatása és apró stratégiák megosztása azok számára, akik vállalkozni szeretnének, ezzel segítve nekik, hogy kevesebb pénzt kelljen befektetniük a tudás megszerzésébe.


Az első részben Attila kitér arra is, hogy mit jelent a vállalkozás fogalma, ami eltérő lehet Kelet-Európában és az Egyesült Államokban.


Gondolj csak bele, hányszor hallottad már azt, hogy valakinek azért vannak irigyei vagy azért kerül az újságok címoldalára, mert jól menő üzlete van és ezért vagy irigyek rá, vagy valami rossz dologgal akarják összefüggésbe hozni. Míg, ahogy Attila fogalmaz:


"Amerikába, amióta a fehér ember a partra tette a lábát, azóta vállalkozások vannak és szolgáltatások, itt ez természetes dolog."

A határok átlépéséhez tanácsokat fogsz hallani és egyszerű tanfolyamok állnak majd rendelkezésedre, amelyek segíthetnek a skálázásban, azaz a vállalkozás növekedésében. Ehhez nem szükséges közgazdasági végzettség vagy bonyolult matematikai ismeretek, csak idő és elkötelezettség.


A skálázás a méretnövekedésről szól! Nem kell könyvtárnyi tananyagot kiolvasni, de egyénfüggő!


"Bele kell tenni az időt!"

Mire lesz szükséged? Ha már vállalkozó vagy, akkor a híres józan gondolkodásodra! Ha még csak most indulsz el ezen az úton, akkor pedig figyelemre, fegyelemre és sok tanulásra!


A Magyar Business arra szolgál, hogy segítsen a vállalkozásod növekedésében, hosszú távú stratégiák kidolgozásában, és hogy segítsen átlépni a határokat, akár a láthatóakat, akár a szimbolikusakat.




Üdvözlünk a magyarbusiness.org oldalon!


bottom of page