top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2023. június 23.

Neumann's office / Neumann Noémi

"Amikor húsz év után felmondtam a multinál, azt hittem, hogy tudom mit csinálok. Azóta többször voltak kétségeim. Újra és újra megtaláltam önmagam. Sok "miért" és sok "miért ne" között örlődöm néha és 2 év vállalkozósdi után úgy éreztem újra kell gondoljam magam. A szakmám, a karrierem, a céljaim. Letisztultak az egyes pontok. Most már látom mit szeretnék és mit nem szeretnék szolgáltatni az ügyfeleimnek.


Itt tudsz olvasni jelenlegi szolgáltatásaimról és itt találod a blog cikkeimet is:

https://www.neumannsoffice.com


A fő célom továbbra is az, hogy emeljem a menedzserasszisztencia presztízsét Magyarországon. Azt szeretném, hogy minél több kis- és közepes vállalat vezetője kapjon információt és edukációt arról, hogy mennyi mindenben segíthet pl. egy személyi asszisztens a mindennapokban. 


Ma a "kávé főzős titkárnők" és a "digitális (MI-működésű) asszisztencia" világa között vagyunk félúton. A professzionális asszisztenciában rengeteg emberi tényező van - jó értelemben. Munkám során láttam rosszabb és jobb együttműködéseket. Tanultam a saját tapasztalataimból, hibáimból is és másokéból is. Figyeltem a vezetőket, majd láttam a munkatársak reakcióját egy-egy cselekedet vagy kommunikáció után. Ezekből nyertem azt a szétágazó tudást, amivel jelenleg rendelkezem. Ezt ajánlom fel ügyfeleimnek ahhoz, hogy minél hatékonyabban működtethessék saját vezetői irodájukat, asszisztenciájukat, ezeken keresztül pedig vállalkozásaikat.


Folyamatosan képzem magam. Szervezetfejlesztés és interkulturális kommunikáció az a két téma, amibe 2022-ben beleástam magam és amit tanultam. Rendszeresen hallgatok vezetőknek szóló podcastokat, olvasok ilyen témájú cikkeket. Mondhatni ez a hobbim. 


A Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesületének alapító tagja és alelnöke vagyok. 

Amennyiben szívesen tanulnál professzionális asszisztensnek, az általunk indított képzésen megteheted, amiről itt olvashatsz:

https://imahungary.hu/oktatas/

Konzultációért természetesen fordulhatsz személyesen hozzám is.


Amit cégvezetőknek és felsővezetőknek tanácsolok: ne habozz segítséget kérni vagy a már meglévő támogatást optimalizálni és abból minél többet kihozni!"


Neumann Noémi a netenNeumann's office a neten


Házigazdák


Olvasd el a Recap cikkeket

 
Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page