top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2023. július 7.

1stEP Innovation Kft. / Domján Péter

"Hat szezonon át, 2019 nyaráig voltam Magyarország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sportklubjának, a Telekom Veszprémnek a marketingkommunikációs vezetője. Ezt követően egyéni vállalkozóként is a sportban dolgoztam marketingtanácsadóként és projektmenedzserként, például nagy sportszergyártó hazai disztribútorának, esport csapatnak vagy éppen sport táplálékkiegészítőket gyártó vállalatnak. 


Cégünket, a 1stEP Innovationt 2021-ben alapítottuk Farkas Mátéval, aki 10+ éves marketing és PR ügynökségi tapasztalattal rendelkezik, saját ügynökséget vezet és a sportökoszisztémában is letette a névjegyét. 


Cégünk sportfókuszú startupokat, sportegyesületeket, szövetségeket, sportolókat és szponzorokat segít egymás összekapcsolásával, globális sportüzleti és -marketing tudással, lokális piacismerettel és határokon átívelő kapcsolatokkal.


Összekapcsolva a sport és a technológia világát segítünk az innovatív eszközöknek bekerülni a magyar, valamint a közép-európai klubok, szövetségek és játékosok életébe, hogy ne csak a pályán, hanem azon kívül is versenyképesek legyenek és közelítsenek a nyugat-európai szinthez."


Domján Péter a neten1stEP Innovation Kft. a neten


Házigazdák


Olvasd el a Recap cikkeket

 
Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page