top of page
Magyar Business VideoCast
Ep #28 - System Bridges / Nardai Brigitta

"Nardai Brigitta vagyok, szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner, coach, közösségépítő, kétgyermekes édesanya.

 

Sokáig irigykedve néztem azokra, akik már viszonylag korán tudták, hogy mivel foglalkoznak majd, ha felnőttek lesznek vagy akár korai tanulmányaik során kialakult az a konkrét irány, ami az „Útra” terelte őket, esetleg szépen ívelő karrierjük volt. Dolgoztam HR területen mind vállalati, mind szolgáltatói oldalon, majd 8 évet rendszer mérnökökkel marketing területen.

 

2014-ben kezdett kibontakozni, hogy mivel szeretnék foglalkozni és most már látom, hogy miért volt szükségem arra a sokszínű tapasztalatra, amit ez idáig megszereztem, mert nagyon jól tudom kamatoztatni a szervezetfejlesztések, tréningek, a coaching üléseim és a közösségépítés során.


Szívügyem a közösségépítés, legyen szó cégről, vállalkozásról vagy szervezetről, mert hiszem azt, hogy "A kis közösségek mentik meg a világot!

 

Nem tartom magam vállalkozónak, csak a foglalkoztatási forma megfelelő, magamért felelek.


2009-ben kezdtem először vállalkozni, két Herbária franchise üzemeltetéssel, kicsit túl gondolva a saját kompetenciáimat, és ezzel párhuzamosan született 2. gyermekem, így egy évet sem értek meg az üzletek. Számos konzekvenciát vontam le ebből.

 

2014-ben terveztem újra, ahol a hozzám sokkal közelebb álló témában kezdtem működni.

Tapasztalataim inspirálták, hogy indítsak podcast csatornát a munka világának emberi oldaláról, ez az Élhető munkahely podcast.


A teljes képhez ez is hozzátartozik: http://www.redwoodoffices.hu/l/nardai-brigitta/ - itt vannak linkek az oldalon. Meg ez: https://acoachingmindenkie.hu/"

 

Nardai Brigitta a neten:Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Olvasd el a Recap cikkeket