top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Villámkérdések: Nardai Brigitta

Tudj meg többet Nardai Brigittáról: kedvenc könyvei, kedvenc podcastjei, szakmai könyvek és podcastek, inspiráció, feszültség menedzsment, irodai környezet, merre tart a világ, AI, tervek a jövőre nézve


<< 4/4


Kedvenc könyv?


A Netflixes (Reed Hastings: Az a szabály, hogy nincs szabály) könyv most nekem mindent visz.


Melyik könyv volt a legnagyobb hatással rád, mint vállalkozó/professzionális szakember?


Az érettségi után a főiskolára bejutva olvastam a Sikerkalauzt és az annyira meghatározott. A másik Robert Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa című könyve volt, szemléletben nagyon más volt, mint abban az időben ami jellemző volt Magyaroroszágra.


Kedvenc podcasted?



Kedvenc business podcasted?




Mit hallgatsz, olvasol, nézel most?


Ezeket a podcasteket, sok könyv van előttem, de általában mikor adást csinálok akkor előveszek 2-3-at átlapozom és elkészítem a műsort, úgy direktben nem igazán olvasok.


Mi az, ami szakmailag a legjobban inspirál most?


A podcast, gyártani olyan videós, vagy akár online tartalmakat, amikkel az embereknek tudást, tapasztalatot tudok átadni. Másrészt hogyan tudom átültetni a coaching módszertan, akár egy rövid kérdéssor formájában, hogy tudja akár önjáróan is fejleszteni az embert.


Hogyan menedzseled a feszültséget?


Nehezen, általában túlhajtom magam, de mindig azért a fizikai jelek előjönnek előbb-utóbb és akkor forró kádfürdő. A sport az állandó jelleggel jelen van az életemben.


Mi van a zsebedben, mit hordsz magadnál?


A zsebemben általában zsebkendő, de ha megnézzük a táskámat és az autómat, akkor gondolnátok, hogy neszesszer, de nem, sokkal inkább csavarhúzó meg ilyenek vannak.


Rendezett vagy rendetlen iroda?


Annyira szeretném mondani, hogy rend, mert rend a lelke mindennek, de rájöttem az elmúlt 1 évben, hogy nem vagyok rendezett. Ez a magam rendje, ezt csak én értem. Néha el is uralkodik rajtam a káosz. Én nagyon szeretnék rendben lenni, de nagyon nehéz. De vannak rendszereim amiben élek és azt mindig tartom.


Merre tart a világ?


Én soha nem voltam egy ilyen nagyon projektáló, hogy én lássam azt, hogy merre tart a világ, én mindig reaktívabb voltam működésemet tekintve. Ez van és ebből főzünk, és erre kell a legjobb megoldást vagy a legélhetőbbet megtalálni.



Mit gondolsz az AI-ról?


Én technológiai cégektől jövök, tehát azért 8 évet dolgoztam rendszermérnökökkel, és az utolsó cégnél, ahol dolgoztam, azt nagyon imádtam, az ipari automatizálás volt. Mennyire ki tudja egészíteni az emberek mindennapjait a technológia vagy az innováció, és nyilván jelen volt a mesterséges intelligencia valamilyen szinten, de én a mindennapokban maximum egy VR szemüveges játékkal vagy ilyesmivel találkoztam, ami számomra extrém élmény volt. Egyre több területen hallom, hogy segítséget nyúlt az AI.



Mi a terved a jövőre nézve?


Első körben nagyon jó lenne teljes munkaidőben vállalkozni, az egy nagy minőségi váltás lenne, és ettől már tudnék szintet ugrani. Ez elméletileg hamar be fog következni körülbelül 3-5 éven belül.


Nagyon szeretnék valamilyen előfizetéses rendszert működtetni, az valamiért régóta egy ilyen bekattanásom. Az biztos, hogy az élhető munkahellyel lesz kapcsolatos.


Mindenképp ezt az életformát szeretném folytatni és fontos számomra a több lábon állás.



Olvass tovább!


További cikkek a témában:

bottom of page