top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Villámkérdések: Balogh Lili

Frissítve: 2023. aug. 20.

Tudj meg többet Balogh Liliről: kedvenc könyvei, kedvenc podcastjei, business podcastek, mit olvas, mi inspirálja szakmailag, hogyan kezeli a feszültséget, irodai környezet, pénz, siker, szerencse, mi az élet értelme


<< 3/3Kedvenc könyv?Melyik könyv volt a legnagyobb hatással rád, mint vállalkozó?


Mi megérzés alapú vállalkozók vagyunk és sose voltam ilyen nagy biznisz könyv olvasó, én általában emberi történetekből szeretek inspirálódni.


Kedvenc podcasted?Kedvenc business podcasted?Mit hallgatsz, olvasol, nézel most?


Most vettem meg a Gazdag papa, szegény papa könyvet, ami tudom, hogy egy nagyon alap és már nagyon régóta el akarom olvasni, úgy hogy ez most.


Mi az, ami szakmailag a legjobban inspirál most?


Most az esküvőszervezés, nagyon jó emberekkel, pláne korombeli vállalkozó lányokkal ismerkedem meg a fotóstól kezdve a rendezvényszervezőn át, nagyon jól összefüggnek a szálak, jó ismeretségeket kötöttem, és az ő történetük inspirál és lelkesít.


Hogyan menedzseled a feszültséget?


Alapvetően a szituációkban, ha tényleg nagy a gáz és meg kell oldani valamit, akkor valahogy rám jön egy nyugodtság, és tudom hogy meg kell oldani és kész. Ez magától jön, szerencsére ezt kaptam az élettől.


A lovaglás is sokat segít, az mindig kikapcsol.


Mi van a zsebedben, mit hordasz magadnál?


A zsebemben nem sok mindent, a telefonomat, hogy mindig kéznél legyen.


Rendezett vagy rendetlen iroda?


  • Rendezett.


Mit jelent számodra a pénz?


Az első szó, ami eszembe jut a szabadság, hogy olyan dolgokat engedhet meg magának az ember a pénz által…a pénz boldoggá tesz azáltal, amiket meg tudunk rajta venni, akár utazni tudunk vagy bármi.


Mit jelent számodra a siker?


Ez is sokféle módon mérhető, nyilván anyagiakban is mérhető a siker, de alapvetően mondjuk egy szakmai elismerés az nagyon nagy siker szerintem, a vevők visszajelzései, ha elégedettek az is óriási siker, ha a csapat aki dolgozik nálunk elégedett és boldog, és sok ideje már nálunk dolgozik és lojális, az is egy nagy siker. Az is siker szerintem, ha az ember olyan vállalkozást tud felépíteni, amiben van szabadideje.


Mondj nekünk valamit, amit senki, vagy csak kevesen tudnak rólad!


Nincsen ilyen, általában én mindenről nagyon nyitottan beszélek.


Szerinted mennyire fontos a szerencse az üzleti/szakmai életben?


Szerintem nagyon fontos, az 50-50 az minimum, de talán egy kicsit több is.


Mi az élet értelme?


Nekem az élet értelme a boldogság, hogy az ember boldog tudjon lenni akár munkában, akár magánéletben, ebben megtalálja a balanszot, és szerintem így lehet egy hosszú boldog életet leélni.Olvass tovább!


További cikkek a témában:

Kommentare


bottom of page