top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Villámkérdések: Janovszki Zsolt

Frissítve: 2023. nov. 16.

Tudj meg többet Janovszki Zsoltról: kedvenc könyvei, business könyvek, mi inspirálja szakmailag, hogyan kezeli a feszültséget, mit hord magánál, irodai környezet, pénz, siker, titok, szerencse, mi az élet értelme!


<< 3/3



Kedvenc könyv?



Melyik könyv volt a legnagyobb hatással rád, mint vállalkozó/professzionális szakember?



Melyik business (szakmai) könyv segített legjobban a vállalkozásod építésében?


  • „Nem használtam ehhez business könyvet.”


Mi az, ami szakmailag a legjobban inspirál most?


  • „Amiben a legjobban szeretnék segíteni azok a nagyvállalati, legacy rendszereknek a lecserélésének a közgazdasági kontextusba rakása.”


Hogyan menedzseled a feszültséget?


  • „Leginkább úgy, hogy az nincs. Megvannak azok az emberek, akikről tudom, hogy nem tudnám jobban megoldani náluk. Egyénként meg ha véletlenül van feszültség nagyon egyszerű dolgom van, mert a true metál zenekarom dalait elkezdem ezerrel ilyen 5000 decibelen játszani a basszusgitárommal és egy olyan 2 perc alatt eltűnik…”


Mi van a zsebedben, mit hordasz magadnál?


  • „A motor, az autóknak a forgalmijai, a pénztárca, amiben mindig van pengető, a jobb zsebemben a telefonom van mindig, a balban pedig egy papír zsebkendő, a slusszkulcs, meg a lakáskulcs, és soha semmi más nincs nálam.”


Rendezett vagy rendetlen iroda?


  • „Rendetlen.”


Mit jelent számodra a pénz?


  • „Ha azt eszem, amit akarok és oda utazok ahova akarok, akkor onnantól kezdve már semmit.”


Mit jelent számodra a siker?


  • „Amikor én tudok úgy evangelistaként működni, hogy ezt nem veszem magamnak, hanem kíváncsiak rám az már valahol azért siker…”


Mondj nekünk valamit, amit senki, vagy csak kevesen tudnak rólad!


  • „Én 6 évig jártam pszichológushoz és az alatt tudtam megérkezni oda, hogy egy ilyen igazi VIII. kerületi lakótelepi kulcsos gyerek, tök agresszív Fradi-Ultrából egyébként egy emberekkel értelmesen dolgozni tudó emberré váltam, és azok akik nem ismertek engem régen azok konkrétan nem tudják elképzelni azt, hogy én mennyire botrányosan vad srác voltam…”


Szerinted mennyire fontos a szerencse az üzleti/szakmai életben?


  • „90% sajnos, én nagyon okos és szorgalmas embereket láttam nem sikeresnek lenni.”


Mi az élet értelme?


  • „A szex az mindenképpen az élet értelme, meg hát a gyerekekkel a minőségi időtöltés. A kollégák szakmai növekedésében való részvétel az nekem borzasztóan az élet értelme, illetve a bután sörivás egy tengerparti ilyen rendes beach front hotelnek a negyedik emeletén, meg a koncertek is.”



Olvass tovább!


További cikkek a témában:

bottom of page