top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Villámkérdések: Tasnádi Ádám

Tudj meg többet Tasnádi Ádámról: kedvenc könyvei, kedvenc podcastjei, business könyvek és podcastek, mit olvas, néz és hallgat, hogyan kezeli a feszültséget, irodai környezet, pénz, siker, szerencse, mi az élet értelme


<< 3/3



Kedvenc könyv?



Melyik könyv volt a legnagyobb hatással rád, mint vállalkozó/professzionális szakember?



Melyik business (szakmai) könyv segített legjobban a vállalkozásod építésében?



Kedvenc podcasted?



Kedvenc business podcasted?



Mit hallgatsz, olvasol, nézel most?


  • Az elmúlt hónapokban kifejezetten a kontrollingos témák foglalkoztatnak, ennek az az oka, hogy az üzleti fejlesztésünk most abba az irányba halad, hogy ebben sokat kell előre lépni, hogy jobban érezzük azt, hogy hogyan alakul az árképzésünk, hogyan alakulnak az árak az egyes termékeknél, ez azért van mert egyre több viszonteladónk van.


Hogyan menedzseled a feszültséget?


  • Sporttal, sokat futok, sokat edzek. Az autóvezetés is ide tartozik, egyszerűen kikapcsol.


Mi van a zsebedben, mit hordasz magadnál?


  • Zsebkendő meg a telefonom.


Rendezett vagy rendetlen iroda?


  • Rendezett, én vagyok a rendezett típusú ember.


Mit jelent számodra a pénz?


  • Lehetőségeket, üzletileg arra, hogy fejlődni tudjunk. Magánszemélyként nekem a nyugalmat jelenti, én nem vagyok nagy költő, illetve szabadságot is jelent. A tudásban hiszek, könyvekre és tananyagokra költöttem mindig, de másra nem nagyon.


Mit jelent számodra a siker?


  • A siker az egy nagyon boldog pillanat, amikor ez bekövetkezik, akár egy díj, akár az, hogy írnak rólad vagy üzleti siker, ezek jó dolgok. A siker az egy gyorsan romlandó áru szerintem és meg kell tanulni a helyén kezelni. Amikor velem megtörténi, hogy bármiféle sikeres dolog van üzletkötés, díj, bármi, akkor igyekszem ezt megünnepelni és aztán ez a következő naptól még jobban motivál.


  • A kudarcokból jobban lehet tanulni, az fáj, de mindig abból tanultam a legtöbbet.


Mondj nekünk valamit, amit senki vagy csak kevesen tudnak rólad!


  • Introvertált személyiség vagyok, magamnak való vagyok, aki ismer közelről az szokta ezt mondani, de ezt általában nem szokták rólam tudni. Tudok szociális lenni, meg tudom is élvezni, de hosszútávon nem.


Szerinted mennyire fontos a szerencse az üzleti/szakmai életben?


  • A kemény munka, amit beleteszünk az mondjuk 70%, de úgy lesz az 100%, hogy ott van az a 30%, ami már klasszik szerencse, én ennyit mondanék, de nagyon érdekes, hogy mit tartunk ennek. Én azt gondolom, hogyha folyamatosan mozgásban vagy és csinálod a dolgodat és fejleszted magadat, akkor meg fogod látni a lehetőségeket, amire azt mondják mások, meg később te is, hogy az szerencse volt.


Mi az élet értelme?


  • Szerintem az, hogy értékesen éljük meg, tehát töltsük meg tartalommal. Ismerjük meg magunkat és úgy éljük le az életünket, hogy az nekünk értéket ad.



Olvass tovább!


További cikkek a témában:

bottom of page