top of page

2022 Novemberi Hírlevél

A mai hírlevélben


  • Skálázás Gondolkodásmódja

  • Mastermind a Skálázásért

  • Legyél a közösségépítőnk!

  • Magyar Business Podcast

Sziasztok Vállalkozók! 


Fóris Attila vagyok és ez a MagyarBusiness.org sallangmentes; novemberi hírlevele. Először is érkezzen egy jó hír, ugyanis a Skálázás Gondolkodásmódja online tanfolyam első 10 része már elérhető a Magyar Business honlapon. 


Minden regisztrált és fejlődni akaró vállalkozó elolvashatja , de akár meg is hallgathatja ezeket a részeket!Eközben beindul a Mastermind a Skálázásért program, ami ahogy a neve is sugallja egy olyan mastermind csoport, ahol fejlődni akaró attitűddel rendelkező vállalkozók havonta összeülnek, hogy skálázzák cégeiket.


A részleteken még dolgozunk, de a várólistára már most fel tudsz iratkozni!

A tervezett kezdési idő, 2023 első negyede, vagyis valamikor január és március környékén.Legyél a közösségépítőnk!


Ha szeretnél üzleti témájú tartalmat létrehozni, például podcastot, blogot vagy cikkeket írni, a MagyarBusiness platformon mindezt megteheted! 


Tudj meg többet a Blog Mester, Kiképzőtiszt és Nagykövet programjainkról!Magyar Business Podcast


Januártól a vendegeinknek lehetőségük lesz arra, hogy élőben sugározzuk a podcast adásokat. Ami ennél is izgalmasabb, hogy a hallgatóknak lesz idejük kérdéseket is feltenni.


Ezennel szeretnénk megköszönni a novemberi vendégeinknek hogy eljottek a virtuális stúdiónkba és engedték, hogy nagyító alá vegyük őket és vállalkozásaikat.Ezeket a beszélgetéseket a MagyarBusiness honlapján már VideoCast formában elérhetitek, a podcast részeket pedig a decemberben publikáljuk.Mára ennyi volt, élvezzétek az őszi időt és skálázzátok a vállalkozásokat!


Fóris Attila voltam, köszönöm a figyelmedet és köszönet a kis csapatnak:Találkozzunk ugyanitt legközelebb is!


Milyen tudással segíthetünk?

Mit szeretnél tanulni?

bottom of page