top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2022. december 8.

Diverzum / Gyarmati Fanni & László Miki

"Társalapítómmal, Mikivel mindketten külföldön tanultunk. Angliában és Norvégiában tapasztaltuk azt, hogy a mozin és a tömegközlekedésen kívül is kapnak a tanulók kedvezményeket mindenféle termékre és szolgáltatásra. Hazatérve viszont azt láttuk, hogy magyar diákként ez nem adatik meg nekünk, pedig itthon is szükség lenne rá, főleg a jelenlegi gazdasági helyzetben. Úgy döntöttünk, létrehozunk egy olyan online platformot, ahol a diákstátusz igazolása után hozzá lehet férni a Z generáció kedvenc márkáinak diákkedvezményeihez. Így született meg 2021 novemberében a Diverzum. 


Az egyik legnehezebb feladatunk a kezdetektől meggyőzni a brandeket, hogy csatlakozzanak és kínáljanak diákkedvezményt. Azonban egyre többen felismerik, hogy ez számunkra is előnyös, hiszen a generációnkat egyre nehezebb hirdetésekkel vagy reklámmal megfogni. A Diverzumon nyújtott diákkedvezmény segítségével viszont hatékonyabban érhetik el a fiatalokat, sőt, a pozitív üzenet hatására meg is tarthatják őket.


A másik oldalon pedig fontos célunk, hogy minél több diákhoz juttassuk el a lehetőséget.

Ezt elsősorban a TikTok csatornánkon tesszük, ahol emellett diákélettel és pénzügyi tudatossággal kapcsolatos híreket és tippeket osztunk meg. Úgy gondoljuk, hogy ma a diákok méginkább törekednek a tudatosságra, főleg a jelenlegi környezeti és gazdasági helyzetben. Mi ebben igyekszünk segíteni őket. A Diverzum használata természetesen számukra ingyenes, ez a megalakulásunk óta a legfontosabb szempont volt. A bevételünk onnan származik, hogy a márkáknak a vásárlások után jutalékot számolunk fel.


Mára közel 55.000 diák használja az oldalt, akik összesen 75 millió forintnyi terméket vásároltak az oldalon, így 25 millió forintot spóroltak meg a kedvezmények segítségével.


Az első körös befektetésünket augusztusban zártuk, aminek köszönhetően most a termékfejlesztésre és a növekedésre tudunk fókuszálni. A célunk tehát a következő hónapokra, hogy egyre több lehetőséget hozzunk el a diákoknak, ezzel segítve őket, hogy többet hozhassanak ki a sulis éveikből."


Gyarmati Fanni a netenLászló Miki a netenDiverzum a netenHázigazda


Olvasd el a Recap cikkeket

 


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page