top of page
Magyar Business Podcast

Beautyrobic / Békési Brigitta

"Az első vállalkozásom 3 hónap alatt ment csődbe. Volt olyan vállalkozásom, amit az épp felívelő trendnek köszönhettem, de aztán ahogy a trend elmúlt a vállalkozás is. Majd jött az igazi. Az a vállalkozás, ami szerelemprojektnek jött, magamnak csináltam, de más is beleszeretett. Ez a Beautyrobic (www.beautyrobic.hu), amit ma már nem csak Magyarországon imádnak, de számtalan országban megtalálható. 

 

Ezenkívül írtam könyvet, ami Magyarországon bestseller lett (www.wowhatas.hu) és most készül a nemzetközi piacra. Több mentorprogramban mentorálok, van egy izgalmas fitnesz startup, akikkel szorosan együttműködve kezdtük építeni a nemzetközi üzletet. Az AmHUnCham New York magyarországi vezetőjeként segítünk hazai cégeknek meghódítani az amerikai piacot. (nekem is van egy amerikai cégem és egy new yorki befektetőtársam, akivel egy izgalmas újdonságon dolgozunk). Folyton tanulok, tanítok sőt TedX előadóként is kipróbálhattam magam.


Jelenleg Londonban élek, nemrég költöztem ki, hogy a nemzetközi terjeszkedést onnan tudjam irányítani. Ahogy a Beautyrobicot egyre jobban fejlesztem, belekóstolhatok egyre több területbe: Van saját mozgás központom: www.beautyrobickozpont.hu, online tananyagaim, online előfizetői rendszerem: www.beautyrobic.hu/elofizetes , app-om, fineszruházati márkám, kozmetikumom és kifejezetten extra magas minőségű táplálékkiegészítőim, amik a nemzetközi piacon is megállják a helyüket. Imádom azt, amit csinálok és folyton fejlesztek, mert annyi ötletem van és mert imádok tanítani, értéket teremteni és kiélni a kreativitásom :)"

   

Békési Brigitta a neten

  

Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Olvasd el a Recap cikkeket