top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Békési Brigitta: a sikeresség titka, covid hatása, szerelemvállalkozás

Frissítve: 2023. ápr. 26.

Békési Brigitta elmondja mi a siker titka, milyen hatással volt vállalkozására a covid, és mi számára a szerelemvállalkozás


<< 2/5 >>


A sikeresség titka


„Ez azért egy iszonyatosan nagy erő, mert megtanultam elbukni és tudom, hogy a bukás az nem bukás, hanem gyakorlatilag tanulás.”

Az iskolarendszernek egy félreértelmezett tanítása, hogy a siker ellentéte a bukás pedig ez nem így van. A sikernek sokkal inkább a velejárója, hogy többször is elbukik az ember, de újra és újra feláll és így jut el a céljáig. Tehát sikeres ember abból lesz, aki hajlandó kilépni a komfortzónájából és próbálkozni addig míg el nem éri a célját.


„Ahelyett, hogy az tanítanák, hogy a siker velejárója a bukás.”

A tudás elsajátításának van egy folyamata, újra és újra meg kell próbálkozni dolgokkal, míg nem tökéletesen sikerül végrehajtani, elsajátítani. Ez az élet minden területén megfigyelhető, minden életszakaszunkban, például mikor járni tanulunk sokszor elesünk, mígnem folyamatosan, hosszan tudunk sétálni.


„Azok az emberek nem tudnak sikeresek lenni, akik félnek a bukástól vagy feladják, mert azt gondolják, hogy az a siker ellentéte, pedig az a velejárója.”

Az újra próbálkozásnál azért meg kell jegyezni, hogy tanulni kell a hibáinkból, analizálni kell és változtatni, mert ha ugyanúgy csinálunk mindent többegyére is, akkor persze, hogy újra elbukunk, de ha okosan igyekszünk átgondolni, hogy mi lehet a hiba és másképpen próbálkozunk, akkor sikerülhet az ami addig nem.



A covid hatása a Beautyrobicra avagy divíziók


Brigitta a folytonos tanulásban és fejlesztésben hisz, illetve abban, hogy biztosítsa be magát az ember annyira amennyire csak lehet. Történhetnek olyan események, amit senki sem gondolt volna, hogy az következik be, ilyen volt a covid is, ami nagyon sok embert késztetett arra, hogy teljesen újra gondolja az elképzeléseit és ez igaz a vállalkozókra is.


„Erre egy vállalkozó úgy tud a legjobban felkészülni, hogy egyrészt naprakész, másrészt folyamatosan fejleszt és nézi a trendeket.”

Az ő cégét nem rázta meg annyira a pandémia, mert már akkor is több divízióban gondolkodott. A személyes órákat valóban fel kellett függeszteni és ez persze nem volt jó neki sem, de mivel több mindenben gondolkodott már korábban is, és tulajdonképpen készült az online világra már elő voltak készítve az ehhez szükséges lépések.


Amikor bekövetkezett, hogy bezárt mindenki és otthon kellett maradni, akkor készült el a Beautyrobic applikáció (azóta van előfizetéses rendszer és Beautyrobic online).

Gyakorlatilag az első pillanattól kezdve, hogy nem lehetett sehová sem menni már volt online lehetőség az órák megtartására.


Mindezeken túl még termékeket is forgalmaznak online, táplálékkiegészítőket és kozmetikumokat is. Brigitta szerint egy vállalkozó így csökkentheti a kockázatot, hogy több lábon áll, többféle divízióban gondolkodik.



„A szerelemvállalkozás”


Brigitta a Beautyrobicot „szerelemvállalkozásnak” tartja, saját magának találta ki, mert imád táncolni és ezt másoknak is át szerette volna adni. Fiatalabb korában szórakozóhelyekre járt és ott táncolt, majd mikor már dolgozott és építette az életét már nem szeretett volna éjszakázni, ezért abban gondolkodott, hogy élhetné át újra azt az érzést.


Szerette volna összekötni a tánc szeretetét az edzéssel, de a tapasztalatai szerint a különböző helyeken nem voltak folyamatosan jó zenék. Erre a problémára szeretett volna megoldást kitalálni, hogy csak jó zenék menyjenek egymás után és arra lehessen táncolva edzeni.


„Ha valami jó zene megy, akkor annyira visz az ütem, de amikor épp nem jó zene megy, akkor meg kínszenvedés éppen guggolgatni meg csinálni ezt.”

Azon gondolkodott, hogy miért ne lehetne végig jó zene? Ebből a gondolatmenetből született meg a Beautyrobic.


Hozzá tartozik az előzményekhez, hogy már gyerekkorában elvégzett egy edzői tanfolyamot és a gimi mellett nyáron és évközben is tartott edzéseket, így megvolt ez a fajta szakmai múltja a tánc szeretete mellett.


A Beautyrobic többet ad az embereknek az edzettségnél, többféle hatása is érvényesül, melyek tetten érhetőek az emberek önbizalmán, a hölgyek nőiességén, kisugárzásán és mozdulatain. Ugyanis ez a program törekszik arra, hogy kihozza a nőkből, ami bennük rejlik, a női szépséget és vonzerőt, mindezt a zenén és a mozdulatokon keresztül.


„Nem csak az, hogy hat a testükre, de megváltozott tőle a saját magukról alkotott képük.”



Olvass tovább!


További cikkek a témában:

bottom of page