top of page
Magyar Business VideoCast
Ep #90 - CreatIT / Ződi-Sipos Mária

Ződi-Sipos Mária vagyok, a szegedi székhelyű CreatIT Solutions Kft. ügyvezetője. Eredetileg újságíró és marketing menedzser, majd egy véletlen találkozásnak köszönhetően belecsöppentem az IT világába.


Egy 20 fős szoftverfejlesztő vállalkozás cégvezetőjeként belenőttem a szerepbe, a vállalkozással együtt folyamatosan fejlődök én is. Családi vállalkozás vagyunk, tulajdonostársam a férjem, akivel előbb volt közös cégünk, mint eljegyzésünk. A vállalkozás és az anyaság mellett (két szuperpörgős kisfiam van), nem létező szabadidőmben startupokat mentorálok, az Enterprise Europe Network kkv-kat támogató szervezetének Dél-Alföldi követe vagyok és 2021 óta Rotary tag is, jövőre a Rotary Klub Szeged Dóm elnöke leszek. Miért ez a sokminden?


Fontosnak tartom, hogy amit kaptam, abból vissza is adjak. Tudást, tapasztalatot vagy saját kapcsolataimat, erőforrásaimat, az eszköz igazából mindegy, a cél a fontos: jelenlegi pozíciómból és helyzetemből segíteni másoknak. 2015-ben a Példakép Alapítvány beválogatott a 30 fiatal Példakép közé, akik inspirálóak lehetnek a vállalkozók számára. Igyekszem megfelelni az elismerésnek és valós példaképpé válni a fiatal, vállalkozó szellemű édesanyák szemében és megmutatni, hogy az IT szektorban a nők számára is van hely.CreatIT a neten
Ződi-Sipos Mária a neten


Házigazda


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Olvasd el a Recap cikkeket