top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Huszti Boldizsár az esküvők történetmesélője kamerával

Frissítve: 2023. máj. 16.

Huszti Boldizsár története, munkatapasztalatai, vállalkozók a családjában, hány weboldala van és miért


1/5 >>


2017-ben egy iskolai projekttel kezdődött a videózás világa Huszti Boldizsár számára. Az első videó elkészítése nagyon megragadta és a pozitív visszajelzések arra ösztönözték, hogy mélyebben elmerüljön a filmkészítésben. Utazásokkal töltött évek során a kamera állandó társa lett, és büszkén mutatta be gyönyörű "travel videóit" az érdeklődőknek.


2019-ben másodpilótaként részt vett esküvői forgatásokon, és itt lett szerelmes az esküvői filmezésbe, azon belül is a cinematográf stílusba. Azóta elhatározta, hogy profi esküvői videós lesz, folyamatosan képezi magát, milliós értékű felszerelést vásárolt, és számos gyönyörű esküvői filmet készített.


Munkatapasztalatok


15 éves korában londínerként dolgozott diákmunka keretein belül egy hotelben, ekkor beleszeretett a vendéglátásba, és azt követő két évben már bártenderként dolgozhatott. 19 éves korában felkerült Budapestre és egy komolyabb bárban kezdett el dolgozni ebben a szakmában, és az lett a célja, hogy Magyarország egyik legjobb bártendere legyen.


A következő időszakban megváltoztak a dolgok, rosszabbak lettek a munkakörülmények, a főnökökkel való kapcsolat is, ami elidegenítette a szakmától és a vendéglátás iparágától is. Ezután jött a videózás.



Vállalkozók a családban


Boldizsárnak a szülei és nagyszülei is vállalkozók. Nagyszüleinek befektetései és automatizált üzleteik is vannak a vállalkozásuk mellet, illetve már félig meddig nyugdíjasok. Édesapja körülbelül 30 éven át önismeret oktatásával foglalkozott, az utóbbi időben kezdett el érdeklődni az informatika iránt, azon belül is weboldalakat készít az utóbbi időben. Boldizsár weboldalát is ő készítette két évvel ezelőtt.


„Most ő csinálja a weboldalaimat, mert már több is van.”

Weboldalai:


Édesanyja sokáig főépítészként dolgozott és ennek okán sok helyen azért tudott dolgozni Boldizsár, mert kapott segítséget tőle a bejutáshoz, manapság pedig ingatlanosként helyezkedett el.



Miért van több weboldala?


Azért készítettek a témáknak megfelelően külön honlapokat, hogy az érdeklődők pontosan azt a témát találják meg, amit keresnek. Tehát az ifjú pár, aki az esküvőjére keres szolgáltatót, az ne lássa az ingatlanos videókat, vagy a szalagavatós videókat, csakis a neki megfelelő tartalmakkal tudjon foglalkozni.


„Tényleg csak azt lássa, hogy mi esküvőzéssel foglalkozunk, ebben vagyunk a legjobbak.”

A weboldal URL-jét (eskuvoi-video-film.hu) is ennek megfelelően választották ki, hogy egyértelmű legyen a téma és könnyen megtalálható legyen az oldal.


„Csak olyan tartalmakat fog látni a weboldalon, amit ő keres.”

A többi weboldalt is ennek a mintájára készítették el, hasonló stílusban. Ezáltal az év folyamán többféle témájú videó elkészítését is el tudja vállalni, persze túlnyomó többségben az esküvői téma szerepel, de akadnak megrendelések ingatlan és szalagavató videók készítésére is. Néha-néha pedig előfordul teljesen más projektre való felkérés is.


Ennyi honlap üzemeltetése sok időt és energiát vesz igénybe, ezért édesapja nem csak az elkészítésükben, az üzemeltetésükbe is besegít jutalékért cserébe. Így a felületek folyamatosan napra készek tudnak lenni a legújabb trendeknek és SEO beállításoknak megfelelően. Ez a stratégia igazán nyerőnek bizonyul, hiszen az esküvős oldal az első helyen áll a keresőben 6 kulcsszó tekintetében is.


„Ezt nagyon nehéz jól csinálni úgy, hogy mellette még videózol vagy mondjuk fotózol és hogyha nem szervezed ki ezt a munkát, akkor nem is lesz ennyi megrendelésed.”

Folyamatosan fejlesztik az oldalakat szövegezés tekintetében is, és már stratégiát alkottak arra is, hogy egy újonnan létrehozott oldalt, hogy lehet a leggyorsabban a legjobb, legmegfelelőbb szöveges tartalmakkal ellátni.


„A megrendeléseink 95%-a Google keresésből, célzott keresésből jön be.”




Olvass tovább!


További cikkek a témában:

bottom of page