top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Huszti Boldizsár: automatizáció, egyediség, cégműködés

Ebben a cikkben olvashatsz arról, hogyan automatizálta Huszti Boldizsár a vállalkozása egyes feladatait, mitől egyedi a piacon, mi a védjegye, mekkora most a cége és hogyan működik


<< 4/5 >>


Automatizáció


Boldizsárék a foglalási rendszert automatizálták, ami azt jelenti, hogy összekötötték a weboldalt a Trelloval és még a telefonjával is, ami lehetővé tesz automatikus folyamatokat.


Foglalás és az azt követő folyamatok:

  • Lefoglalnak egy időpontot a weboldalon, ez a foglalás adatokkal együtt megjelenik a Trelloban egy kártyán, illetve a telefonjában is megjelenik a névjegyek között az esküvő helyszínével és dátumával együtt.

  • Ezen a ponton felveszi a kapcsolatot az ügyfelekkel és egyeztet időpontot online megbeszélésre.

  • A Trello rendszerében a kártyák aszerint kerülnek át másik helyre, hogy a projekt milyen fázisban van. Például, ha a pár megfelelőnek találja a szolgáltatást, akkor szerződést kötnek, és a kártyájuk átkerül a „szerződéskötés” szakaszába. Így folyamatosan nyomon tudja követni, hogy az adott pár hol tart a folyamatokat tekintve.

  • Ha megtörtént az esküvő a kártyájukat átteszi a vágó szakaszba, aminek következtében a pár kap egy automatikus emailt, hogy választhassanak zenét a videójukhoz, ha szeretnének.



Mitől egyediek a piacon?


Egy biztos jót kapnak nálunk, tehát nem tudnak mellé lőni azzal, hogyha minket választanak.”

Boldizsárék a stílust aszerint választották ki, hogy a legtöbb párnak tetszen, és mindenképpen jó minőség legyen. Nem céljuk nagyon egyedi videókat készíteni, például sok effekttel, mert arra sokkal kisebb igény van.


„Mi próbálunk a természetességre törekedni, hogy minél jobban prezentáljuk, minél több érzelmet adjunk át a videóink által.”

Meglátása szerint ezt a vonalat kevesen képviselik az esküvői videósok körében, sokan inkább extrább filmek elkészítésére törekednek, de ezzel azt érik el, hogy kisebb lesz a célközönségük.


„Mi a nagy átlagra lőttünk rá.”

Nagyon pozitív visszajelzéseket kapnak az elkészült videók kapcsán, szívesen és gyakran nézik vissza a párok, és azokat az érzéseket kapják vissza, amit az esküvőjük napján átéltek.



Van e védjegye?


Boldizsár egyedi stílusa az, ami kiemeli őt más esküvői videósok közül.

„Szeretünk ütemre vágni, …olyan szemszögekből forgatni, ami másnak nem fordul meg a fejében.”

A videóiban ügyesen játszik az ütemekkel, és olyan szemszögekből készít felvételeket, amire másoknak esetleg nem is jutna eszébe. Emellett egyedi esküvői szívilágot alkot, amely visszatérő elem a videóin. Ezek a különleges hangulatvilágok egyedi és felismerhető atmoszférát teremtenek a filmeken. Amikor valaki több videóját megnézi, kirajzolódik ez a stílus, és azonnal felismerhetővé válik Huszti Boldizsár munkája.



Cég mérete és működése


Jelenleg 6-an vannak operatőrök a csapatban, ami akár 6 esküvő elvállalását is lehetővé teszi számukra egy napon belül. Idén 60 esküvői megrendelésük van már, de még számítanak rá, hogy érkeznek megrendelések.


Az előző évhez képest emelték a szolgáltatás díját, akkor még inkább az olcsóbb kategóriába estek bele, idén viszont már 300-400 ezer forint körül van a díjuk.


„Van egy egyeztetett stílusunk, amit mindenkinek megtanítok.”

Ez lehetővé teszi, hogy csapatként ugyanolyan minőséget tudjanak képviselni, az operatőrök ugyanolyan munkát végezzenek, és a kész anyagok a weboldalon ígért minőséget prezentálják.


A felszereléseket Boldizsár biztosítja az operatőrök számára, ami azt jelenti, hogy a rendelkezésükre áll 3 teljes eszközpark, a további szükséges felszereléseket pedig egy budapesti cégtől bérlik ki az adott napra.




Olvass tovább!


További cikkek a témában:

bottom of page