top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Villámkérdések: Huszti Boldizsár

Tudj meg többet Huszti Boldizsárról: kedvenc könyve, kedvenc YouTube csatornája, kedvenc podcastje, mit néz mostanában, mi inspirálja szakmailag, hogyan kezeli a feszültséget, irodai környezet, pénz, siker, szerencse, mi az élet értelme, tervek, vállalkozás építése


<< 5/5


Kedvenc könyv?


Nincs kedvenc könyvem, mert nem szoktam könyvet olvasni, mindent az internetről keresek ki, és a könyvek világa nem is vonz annyira.


Mi a kedvenc YouTube csatornád?



Kedvenc podcasted?


Ritkán szoktam podcasteket hallgatni, amikor igen, akkor főleg szórakoztató jelleggel, nem vállalkozói témában. The Raven Croaks-t szoktam hallgatni.


Mit nézel mostanában?


Nagyon sok filmet és sorozatot nézek és szoktam ezekből inspirálódni. A Netflixnek vannak olyan filmjei, amikben olyan kameraszögeket mutatnak be, amitől nekem is felcsillan a szemem. Most Star Wars őrületben vagyok és ilyen sorozatokat nézek, illetve azokat nézem, ami Netflixen felkapott.


Mi az, ami szakmailag a legjobban inspirál most?


Szeretnék a filmezésben és a vágásban jobb lenni.


Hogyan menedzseled a feszültséget?


Pihenéssel általában, az utazások szoktak nagyon kikapcsolni, főleg az aktív pihenés, például nagyon szeretem a hegymászást vagy a síelést.



Mi van a zsebedben, mit hordsz magadnál?


Semmi, egy zsebkendő van.


Rendezett vagy rendetlen iroda?


Rendezett, úgy tudok dolgozni, ha minden rendezett, tiszta.


Mit jelent számodra a pénz?


A pénz biztonságot jelent számomra és egyfajta boldogságot is, mert a pénzre úgy tekintek, hogy amit vehetek belőle élményeket vagy tárgyakat azok adják a boldogság egy részét.


Mit jelent számodra a siker?


A siker szerintem az, amikor nehéz dolog előtt állsz az életben és meg tudod csinálni, kilépsz a komfortzónádból és olyan dolgokat is megcsinálsz, amihez nincs kedved, akkor van sikerélményed. Ha valamit könnyen elérek, akkor nem jön olyan mértékben a sikerélmény, és nem tekintek rá vissza olyan büszkén, mint arra amiért meg kellett küzdenem.


Mondj nekünk valamit, amit senki, vagy csak kevesen tudnak rólad!


Vonzanak az extrém sportok akarva akaratlanul. Szeretném kipróbálni a mélytengeri búvárkodást bungee jumpingot, rafting túrát, ejtőernyőzést.


Szerinted mennyire fontos a szerencse az üzleti/szakmai életben?


Nagyon fontos, bár nem ismerem el a szerencsét, minden okkal történik. Mondjuk 30% a szerencse, véletlen egybeesések lehetnek, de szerintem mindent magunknak idézünk elő. Én nagyon hiszek a sorsban, hogy amit gondolunk azt idézzük elő a világban is.


Mi az élet értelme?


Szerintem a boldogságnak és az örömöknek a felhalmozása, a hajkurászása.


Merre tovább, mi a terved a jövőre nézve?


Próbálom ezt olyan szintre felvinni, hogy a legnagyobb esküvői videós cég legyünk Magyarországon.



Hány év alatt építetted fel a vállalkozásodat?


Én 2021-ben kezdtem el önállóan, akkor volt 15 esküvőm. A második évben már egy csapattal, 4 fővel indultam el, akkor vállaltunk el 100 esküvőt. Idén pedig 6-an indultunk el, és most tartunk 60 esküvőnél.




Olvass tovább!


További cikkek a témában:

bottom of page