top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Pénzkeresési lehetőség tartalomgyártással

Frissítve: 2023. márc. 10.

Váradiné Diener Szilviától megtudhatjuk működött e számukra a QR kód alapú támogatás és azt, hogy mit gondol a fizetett hirdetésekről


<< 2/4 >>


QR kód alapú támogatás


Szilviáék egy QR kódos rendszert építettek a rendszerükbe, hogy az emberek támogatni tudják azt, hogy ő időt és energiát fordít arra, hogy beszélgessen külföldön élőkkel és azok tapasztalatait közzé tegye.


Működött számukra ez a „becsület kassza” alapú rendszer, volt aki kevesebbel, volt aki pedig többel tudta támogatni a munkásságát, és arra is volt példa, hogy szaktudásbeli támogatást kapott például technikai eszközök fejlesztésében.



Volt reklám alapú megkeresés is, ebbe az irányba nem szeretett volna elmenni, de manapság már kivételt tesz indokolt esetben.


„Nekem mindenképpen olyannak kell lenni, amivel tudok azonosulni.”

Így az egyik reklámtermék, ami megjelenik a videókban az a Coca-Cola, mert ez olyan, amit szívesen fogyaszt hétvégenként egy-egy adás felvétele közben.


Szívesen működnek együtt olyan céggel, amivel tud üzletileg azonosulni. Magánszemélyek részéről pedig ez a QR kódos támogatás működik.



Hirdetések megjelenítése a podcast csatornán


Egy csatornának úgy érdemes hirdetnie, hogy a témájához minél közelebb álló, releváns reklámanyagokat tesz ki, annak érdekében, hogy hiteles maradjon a munkásságában.


„Nem azért csinálom, hogy hirdetési felületet adjak úgy mondván magam mögött, hanem én azért csinálom, hogy információkat, hasznos tanácsok osszak meg.”


Volt már olyan, hogy felkeresték cégek, hogy szeretnének felkerülni a honlapra beugró ablak formájában, de a weboldal nem így van kitalálva, nem az ilyen jellegű reklámok megjelenítésére.


„Ez arról szól, hogy vannak a szolgáltatók, szolgáltató partnerek, van a partnerprogramunk és tulajdonképpen ezáltal ugye segítsük is egymást, legyen egy jó kis csapat, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt ország szinten, hogy mire van szüksége és tulajdonképpen hogyha akar akkor a partnerprogramunkhoz csatlakozik. Nekem ez a célom.”

Nem a hirdetések megjelenítése a fő szempont számára, sokkal inkább, hogy másoknak hasznos tartalmakat szolgáltasson.




Olvass tovább!


További cikkek a témában:

bottom of page