top of page
Magyar Business VideoCast
Ep #91 - Inventus Intézet / Kurtán Klára

Kurtán Klára vagyok, 20 év HR tapasztalat után és közben, életem két szakaszában voltam vállalkozó, Először 2000 és 2004 között mint tréner és HR tanácsadó dolgoztam, de hosszú távon nem elég nagy sikerrel. Majd 2012-ben egy nagy leépítés után kezdtem bele újra a vállalkozásba. Először, mint tréner, HR tanácsadó, toborzó.


2015-ben indítottam el a karrier tanácsadó, coach karrieremet.


Viszonylag hamar beindult ez az oldalam. Sok embernek volt szüksége útmutatásra, hogy merre és hogyan induljon el. Fő témáim az erősségek feltérképezése, önbizalom növelés, az álmodozás erősítése.


Mindeközben egy hosszú szervezetfejlesztést is vezettem, amivel 2019-ben elnyertem az év szervezetfejlesztője díjat.


Az idő során egyre bővült a palettám. Vezetői coaching-ot csinálok főleg KKV vezetők részére. Munkám során egyre gyakrabban jöttek hozzám vállalkozni szándékkal.


2019-ben eljött az idő, hogy a tudásomat másoknak is átadjam. Ezért elindítottam a karrier-tanácsadó, coach képzésemet, ami nagy sikerrel folyik már 3 éve.


Ebben az évben döntöttem el, hogy továbbfejlesztem a tanítást, ezért november 12-én elindul az első coach képzésem.


Egy 2021-es kutatás tanulságai alapján dolgoztunk ki egy új módszertant, ami a coaching témákon keresztül tanítja meg a módszertanokat. Amit érdekes rólam tudni, hogy nagy karrier-váltó vagyok. Életem első szakaszát, mint építőipari technikus töltöttem, utána művelődésszervező voltam, ami még néhányszor a HR közben előjött. Végül a vállalkozásban és főleg a tanításban találtam meg magam.


Saját sztori:


14 évesen azt tudtam, hogy tanár nem leszek. Anyám tanár, apám pszichológus volt. Aztán az idő múlásával, mégis csak visszatértem a szülői szakmákhoz, még ha nem is ugyanazon a módon. Mániám a tanulás. Hol praktikus, hogy csak szenvedélyből tanulok. Hr, facilitátor, tréner, mediátor, coach, munkajogi szaktanácsadó, művelődés történész a jelenlegi szakmáim. A következő lépés a szupervizor képzés lesz.

Kurtán Klára a netenInventus Intézet a netenHázigazda


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Olvasd el a Recap cikkeket