top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

A LinkedIn kapcsolatteremtő szerepe

Frissítve: 2023. ápr. 18.

Hogyan használja fel Csehil Ádám a LinkedInt a vállalkozásának építésére, kapcsolatok kialakítására


<< 3/5 >>


„Még alkalmazottként dolgoztam, amikor elkezdtem a Linkedinen kommunikálni azzal a céllal, hogy egy kis eszmecserét folytassak, kicsit szakmázzak. "

Nagyon jó üzleti kapcsolatokat épített ki a felületen keresztül, akikkel a mai napig kapcsolatban áll. Első nagy üzleti partnerét ezen a felületen keresztül szerezte, és a mai napig együtt dolgoznak. Gyakran kommunikál a Linkedin felületén, igyekszik megszólítani az embereket és ezáltal ismeretséget szerezni.



Milyen tippeket adna egy hasonló szakmájú konzultációval foglalkozó embernek, hogy még jobban ki tudja használni ezt a felületet?


Tulajdonképpen azt tette, amit neki ajánlottak, hogy kezdjen el kommunikálni arról, hogy mit csinál, mivel foglalkozik.


„Nyilván igyekeztem érdekesen fogalmazni, de mégis egyszerűen, hogy átmenjen az embereknek az információ, érthető legyen, és gyakorlatilag meghozta a gyümölcsét, és ezt folyamatosan viszem is tovább, és úgy gondolom, hogy ezt kitartóan kell csinálni."

Tanulni kell belőle, hogyha használhatod és nem működik, akkor valamit változtatni kell a kommunikáción. De ha sikerül úgy fogalmazni, és olyan tartalmat készíteni, ami értékes arra lesz kereslet.



Olvass tovább!


További cikkek a témában:


bottom of page