top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Cél a minőségi munka és a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítése - Elek Ádám és Rozek Milán

Elek Ádám és Rozek Milán mesélnek arról, hogyan találkoztak karrierjük során és miért kezdtek el együtt dolgozni; elmondják miért a marketing területet választották; mit gondolnak az őszinte munkáról és a bizalomról; illetve az átlátható kommunikációról és a kreatív megoldásokról.



Szakmai út összefonódása


Elek Ádám és Rozek Milán (Marketing Prezident), akik egy olyan csapatot alkotnak, amelyben mindketten elkötelezettek a marketing és értékesítés területén.


Ádám Debrecenből érkezett, míg Milán Esztergomból származik, és mindketten sok tapasztalattal rendelkeznek vállalkozásokkal való együttműködésben. Milán online marketing területen találta meg a szenvedélyét, miközben Ádám értékesítésben és üzletfejlesztésben jeleskedett.


Ádám és Milán közös munkájuk során egy cégnél találkoztak, ahol értékesítésben dolgoztak. Bár kezdetben versenytársak voltak, hamar összebarátkoztak és egy 18+ témájú weboldalt hoztak létre. Milán szakmai alázatával és kreativitásával Ádám figyelmét is felkeltette, és együtt kezdték el dolgozni.


"Nagyon figyeltem az ő szakmai jellegű menetelését, hogy ugye ő addigra Magyarország egyik legnagyobb marketing ügynökségénél lett vezető PPC-s, és ezzel együtt meg azt, hogy maga az a szakmai alázattal, ahogy utána olvas utánanéz a témáknak.” (Ádám)

Milán újságírói és programozói múltja segített neki a marketing területén való sikeres karrierépítésben, ami végül vezető pozíciókhoz vezetett egy ügynökségnél. Ádám és Milán közötti együttműködés eredményeként felismerték, hogy a vállalkozói életben találják meg igazi hivatásukat. Ádám végül kilépett az 18+ weboldal projektből, de bizalommal bízta a folytatást Milán testvérére.


A közös munka és tapasztalatcserék révén alakult ki közöttük a szoros együttműködés és bizalom. A páros a közös célokért és az egymást kiegészítő tudásukért értékelik egymást, és folyamatosan fejlődnek az üzleti világban.



Miért éppen a marketing?


Ádám és Milán a válságkezelés területén álmodoznak egy olyan stábról, ami gyors megoldásokat kínál marketing és értékesítési problémákra. Ádám említést tesz Bill Gates válságkezelő csapatáról, amelyben háromszintű struktúra alapján dolgoznak, hogy rövid idő alatt megoldást találjanak az adott problémákra.


"Hát én, ha jól tudom, tán Bill Gates-nek van az a fajta stábja, ilyen válságkezelő csapatai… és valahol erről álmodoztam mikor még közgazdászként tanultam és olvastam ezeket a sztorikat, hogy ugyanilyen jó lenne egy ilyen csapatot létrehozni, ahol zseniális agyak vannak, bedobunk egy marketing vagy értékesítési problémát és pár óra alatt van rá valamilyen megoldás.” (Ádám)

Milán kiemeli az ügynökségi munka izgalmas kihívásait, ahol változatos szektorokba és problémákba nyernek betekintést, ami lehetővé teszi számukra, hogy változatos megoldásokat kínáljanak ügyfeleiknek. Ebben a tevékenységben folyamatosan új problémákra kell megoldásokat találniuk, ami izgalmas és inspiráló számukra.


„Nagyon sok ügynökség van, tehát akkor mi lesz a mi USP-nk, és igazából így saját tapasztalatokból indultunk ki, illetve hogy milyen problémákkal, véleményekkel, hozzáállásokkal közelítenek meg minket a partnereink, és sajnos azt kell észrevennünk, hogy nagyon sok esetben …marketing sérültek, már sokszor bizalmatlanul kezdtük a tárgyalásokat, hogy ők kipróbálták ezt és ezt a csatornát és nem hozott eredményeket…” (Milán)


Az őszinte munka és a bizalom


Milán és Ádám a beszélgetés során arra reflektálnak, hogy a marketing szektorban sokszor találkoznak olyan ügynökségekkel, akik nem hozzák megfelelően az elvárt eredményeket. Ádám kifejti, hogy fontos számukra az őszinte és lelkiismeretes munka, és hogy sokszor csalódást okoz, amikor csak félig-meddig megoldásokat kínálnak.


Milán hangsúlyozza az őszinte és megbízható hozzáállás fontosságát, és megemlíti, hogy a bizalomépítés kulcsfontosságú a szakmában. Bár sokszor nehéz a kezdeti kihívásokkal szembesülni, egy sikeres projekt meghálálja a befektetett munkát és bizalmat. A minőségi munka és a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítése az, ami igazán számít számukra a marketing világában.


"Ez nem feltétlenül egy megugorhatatlan feladat, kihívás, az van benne, főleg, hogyha erről az úgynevezett marketing sérült állapotból indulunk, viszont egy nagyon szép sikertörténet tud lenni, amikor egy ilyen projektet sikeresen sikeressé tudunk tenni, és azt gondolom, hogy ennél jobb visszajelzés meg az a hála, amit visszakapunk ilyenkor az ügyfelektől a annál jobb visszacsatolás nem kell." (Ádám)


Átlátható kommunikáció és kreatív megoldások


Ádám és Milán közös munkájuk során az ügyfelek számára nyújtott átlátható és megbízható kommunikációban a fontosságát hangsúlyozzák. Ádám kiemeli, hogy az ügyféllel való párbeszéd során a lehetőségeket és megoldásokat szeretnének bemutatni újszerű és hatékony módon. Az ügyfelek bizalmát igyekeznek megnyerni azzal, hogy a lehető legjobb eredményeket kínálják számukra.


„Csak abból induljunk ki, hogyha én nap mint nap legalább ha csak egyetlen 1%-ot teszek ahhoz hozzá, hogy a cégem jobb legyen, akkor nyilván ugyanazt várom el egyébként, hogy a munkatársaim legalább egy fél százalékot tegyenek hozzá, hogy tényleg ők is, illetve a cég jobb legyen.” (Ádám)

Mindketten hisznek abban, hogy a sikertörténetek hátterében a folyamatos kreativitás, az őszinte és lelkiismeretes munka, valamint a problémamegoldó képesség áll. Az ügyfelekkel való kapcsolatban az átláthatóság és a hatékonyság kulcsfontosságúak, és mindig készen állnak a megoldásra még az utolsó pillanatban is. Abban is egyetértenek, hogy minden kihívásra van megoldás, és hogy az üzleti sikerek hátterében a kitartó munka és a problémamegoldó szemlélet áll.




Olvass tovább!


bottom of page