top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

A hibák szerepe, jelentősége a podcastekben

Frissítve: febr. 27.

Lafka Dávid véleménye a podcastek vágásáról, a hatásszünet fontosságáról és arról, hogy a hibáknak néha fontos szerepe van


<< 7/8 >>


Mindannyian hozzászoktunk ahhoz, hogy podcastokban halljuk az embereket beszélni, akár saját magukról, akár a hírekről alkotott véleményükről, akár arról, hogy mit reggeliztek.


A podcastek vágása megosztó kérdés, valaki szerint ki kell vágni a bakikat, szüneteket, mások pedig arra esküsznek, hogy akkor hiteles egy podcast, ha a szünetek, vagy egyéb hibák átadják a szituációt, az érzelmeket.Ha a podcast vágásakor, szerkesztésekor benne hagyjuk a hibákat és szüneteket az változatos tempót teremt a történet során. Ez segít fenntartani a hallgatóság érdeklődését, ami fontos.A tempó kulcsfontosságú bármilyen típusú médiában. Az itt tartott szünet azért is jó ötlet, mert így a hallgató elgondolkodhat azon, amit az imént hallott, és elkezdhet gondolkodni azon, hogy mit fog hallani legközelebb. A hangban, akárcsak az életben, az időzítés a legfontosabb - a szavak, mondatok és szakaszok közötti szünetek és hézagok többet jelentenek, mint maguk a mondatok.
Olvass tovább!


További cikkek a témában:

  1. Ki Lafka Dávid?

  2. Villámkérdések: Lafka Dávid

  3. A történetmesélés és az influencing kapcsolata

  4. A story telling szerepe a salesben

  5. A story telling felépítése, mitől lesz jó egy sztori

  6. A történetmesélés és a pr kapcsolata

  7. A hibák szerepe, jelentősége a podcastekben

  8. Az AI a jövő történetmesélője?

23 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page