top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2023. január 5.

Vilhemp / Rédey Soma

Az emberiség egyre inkább tudatára ébred annak, hogy a műanyag szennyezés visszafordíthatatlan károkat okoz környezetében. Úgy gondoljuk, ez ellen a leghatékonyabb módon egyénileg lehet fellépni, ha mindenki odafigyel arra, hogy milyen anyagokat és milyen módon használ a mindennapokban. Fontos számunkra, hogy az általunk gyártott anyagok és termékek ne váljanak szemétté használat után, ezért fejlesztettünk egy olyan, műanyagot helyettesítő anyagot, amely egyszerre környezetbarát és funkciójának is megfelel. 


Olyan megoldást kerestünk, ami megfelel a modern élet kihívásainak, ugyanakkor a fenntarthatóságnak is eleget tesz. Így született meg a Vilhemp alapanyaga, mely kizárólag természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Kifejezetten hazai termesztők növényeit felhasználva, hazai technológiával készítjük el egyre bővülő termékkínálatukat (jelenleg evőeszközöket és szívószálat) az általunk kifejlesztett alapanyagból. A körforgásos gazdaság szellemében szolgáltatásként kínáljuk az általunk gyártott termékek begyűjtését és azok ipari komposztálásra történő átadását.


Vilhemp a netenRédey Soma a neten


Házigazdák


Olvasd el a Recap cikkeket

 Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page