top of page
MBP-Cover-Pottyos_edited.jpg

Magyar Business Podcast

Mentorált amerikai terjeszkedés lépésről-lépésre

Nézz körül a Skálázás Egyetemén

A Magyar Business Podcast egy beszélgetős műsor, ahol mélyenszántó témákat feszegetünk, egy nagy céllal: segíteni a magyar vállalkozóknak a nemzetközi szinten skálázni.

2023. október 2.

Benefit Barcode Inc. / Jáger László

"A kollégáimmal már 20 éve vagyunk jelen a magyar piacon, több száz cégnek, illetve nonprofit szervezetnek segítettünk saját arculatú ügyfél-, valamint tag-, illetve támogatói kártyák kibocsátásában – akkor még plasztik alapon.


Azonban amennyire „menő” volt évtizedekkel ezelőtt az, ha mondjuk egy szakszervezet a papír alapú tagkártyát plasztik kártyára cserélte, manapság már ez retrónak tűnik: egyrészt már egyre többen a mobiljukban tárolják a kártyáikat, másrészt a plasztik szó ma már szinte egyet jelent a környezetszennyezéssel.


Ezért is döntöttünk új évekkel ezelőtt, hogy elindulunk a virtualizáció irányába, de – egyedülálló módon – úgy, hogy egy hibrid rendszert hozunk létre: a plasztik kártyákból is lehet virtuálisat csinálni, vagy fordítva.


Azonban azt már előre láttuk, hogy csak a magyar piac nem képes kitermelni a fejlesztéshez szükséges több száz millió forintot, ezért úgy döntöttünk, hogy az új platformunkat, már a nemzetközi piacra fogjuk felépíteni."


Benefit Barcode Inc. a neten


Házigazda


Olvasd el a Recap cikkeket

 Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Kövess minket a kedvenc podcast lejátszódon

Amazon_edited.png
Amazon Music.png
Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Audible.png
Castbox.webp
Google Podcasts.png
Listennotes.png
Player-fm.png
Pocket.png
Podkite.png
Radio Public.png
Spotify.png
YouTube.png
bottom of page