top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Villámkérdések: Csiszár Dénes

Tudj meg többet Csiszár Dénesről: kedvenc könyve, kedvenc podcastje, business könyve, mit olvas és néz , mi inspirálja szakmailag, hogyan kezeli a feszültséget, mit hord magánál, irodai környezet, pénz, siker, titok, szerencse, mi az élet értelme


<< 3/3Kedvenc könyv?Melyik könyv volt a legnagyobb hatással rád, mint vállalkozó/professzionális szakember?Melyik business (szakmai) könyv segített legjobban a vállalkozásod építésében?Kedvenc podcasted?Mit hallgatsz, olvasol, nézel most?


  • „Horror, fantasy, science fiction óriás rajongó vagyok, nagyon gyorsan olvasok, tehát évi olyan 20 könyv, amit ledarálok ebben a vonalban.”Mi az, ami szakmailag a legjobban inspirál most?


  • „A sok tök jó startup, akivel dolgozom. Szerintem a mentorálásban meg az egyetemistáim, tehát a mentorálásban az a jó, hogy ha jól csinálod, akkor te mint mentor is több leszel tőle és inspirálnak a fiatalok.”


Hogyan menedzseled a feszültséget?


  • „Nagyon sokat sportolok, mindenkinek ajánlom a crossfit-et, mert ha jól csinálod, akkor annyira durva az edzés, hogy közben nem bírsz máson gondolkodni, meg utána még egy 2 napig. Szeretek nagyon a kertben szöszmötölni… Szeretek társas játszani és óriás Dungeons and Dragons rajongó vagyok, 92’ óta játszunk ugyanazzal a csapattal…”


Mi van a zsebedben, mit hordasz magadnál?


  • „Papírzsepi, kulcs, telefon.”


Rendezett vagy rendetlen iroda?


  • „Rendezett.”


Mit jelent számodra a pénz?


  • „Azt gondolom, hogy a pénz az egy eszköz teljesen egyértelműen, tehát nem egy végcél, és ahhoz eszköz, hogy magamnak és a szeretteimnek nyugodt és boldog körülményeket tudjak teremteni.”


Mit jelent számodra a siker?


  • „A siker szerintem az, hogy ha nyugodt és elégedett vagyok önmagammal abban az időpillanatban, amikor a kérdést fölteszik nekem.”


Mondj nekünk valamit, amit senki, vagy csak kevesen tudnak rólad!


  • „Egyszer átmentem egy tavon cipőben, az nagyon érdekes volt…gyakorlatilag minden baromságra rávehető vagyok, nagyon szeretem az extrém helyzeteket…”


Szerinted mennyire fontos a szerencse az üzleti/szakmai életben?


  • „0%, amit szerencsének gondolnak az emberek az üzleti életben, az a lehetőség meglátási képesség.”


Mi az élet értelme?


  • „Abszolút és teljesen egyértelműen a szeretet. Én tényleg abban hiszek, hogy egyensúlyi és szinergikus helyzeteket kell teremteni a magánéletben és az üzleti életben is…nem lehet más cél, mint hogy a lehető legtöbb ember iránt pozitívan érezzél…”Olvass tovább!


További cikkek a témában:

Comments


bottom of page